Back to Question Center
0

Ден на маркетинга: Въздействието на рекламните блокери, динамичните реклами в Facebook за кампании "Семалт" & Повече ▼

1 answers:
Ден на маркетинга: Въздействието на рекламните блокери, динамичните реклами на Facebook за кампании От маркетингова земя:

 • 31 октомври 2017 г. от Даниел Фагглела
  Препоръчващите двигатели са мощен инструмент за Amazon, Netflix и др. Колегистът Даниел Фагглела се вгледа в ползите от препоръчителните двигатели и обяснява защо маркетингът трябва да обръща внимание.
 • Свържете се с аудиторията си в няколко канала и в мащаб
  31 октомври 2017 г. от Digital Marketing Depot
  Потребителите са бомбардирани от стотици конкуриращи се съобщения всеки ден, много от които липсват конкретно значение за тях. Тъй като те стават все по-изморени от този свръх шум, потребителите стават все по-опитни и вдъхновени да настроят маркетинговите усилия на марката, ако им липсва марката.

 • 31 октомври 2017 г. от Тим ​​Питърсън
  Марките за електронна търговия увеличават разходите за реклама в Facebook като CPM, CPC се покачват, През третото тримесечие на 2017 г. онлайн търговците на дребно увеличиха сумата, която са вложили в мобилните видеореклами на Facebook и в динамичните реклами за пренасочване на клиенти.

 • 31 октомври 2017 г. от Бари Левин
  Компанията казва, че има най-голямо количество доставки - обхваща хиляди билбордове и екрани в таксита, асансьорите и автобусите.
 • Съдържанието Анализ стартира "Scorecards" на търговците на дребно за продуктовите страници на марките
  Oct 31, 2017 от Barry Levine Резултатните карти уведомяват марките за липсващи изображения, заглавни заглавия на продуктите, липса на рецензии и други проблеми, свързани с съдържанието, които биха могли да повлияят на продажбите.
 • Ад-магдадон! Блокирането на рекламите, тяхното въздействие и какво следва
  31 октомври 2017 г. от Антъни Мюлер
  Сътрудникът Антъни Мюлер разговаря с IAB, издателите, агенциите и Adblock Plus, за да получи перспективите си за възхода на рекламното блокиране, въздействието му върху цифровата рекламна екосистема и това, което можем да очакваме в бъдеще.

 • 31 октомври 2017 г. от Amy Gesenhues
  КРС Кристина Клири споделя стратегията за брандиране, която доведе до придобиването на "Дейлифорд" от Ceridian през 2012 г.

 • Oct 30, 2017 от Тим ​​Питърсън
  Facebook открива рекламен формат за колекции в кампании за динамични реклами за пътувания Маркерите на авиокомпании и хотели, които пренасочват пътници, вече могат да използват пълния екран на Facebook, завладяващ мобилен рекламен формат.

Последни заглавия от MarTech Днес, нашата сестра сайт, посветен на маркетинговата технология:

 • 3 теми за ABM, които могат да очакват от Dreamforce 2017
  31 октомври 2017 от Питър Исаксън
  Повече хора обръщат внимание на маркетинга на базата на профили, а участниците в конференцията Dreamforce не са изключение. Колегистът Питър Исаксън обсъжда три теми на ABM, които ще доминират в събитието. Twitter. COM / джаджи / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & id = twitter-widget-0 & lang = en & screen_name = AmyGesenhues & show_count = true & show_screen_name = true & size = m "class =" twitter-follow-button twitter-follow-button " = "true" стил = "ширина: 251px; височина: 20px; ">
Ейми Гесенуес е главен репортер на Third Door Media, който обхваща последните новини и актуализации за маркетингова земя и земя за търсене на двигатели. От 2009 г. до 2012 г. тя е награден синдикиран журналист за редица ежедневници от Ню Йорк до Тексас. С повече от десет години опит в маркетинга, тя е допринесла за разнообразни традиционни и онлайн публикации, включително MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com и Списание за продажби и маркетинг. Прочетете повече от статиите на Ейми.


March 1, 2018