Back to Question Center
0

Блог в сайта на eSemalt Блог в сайта на eSemalt

1 answers:

Защо толкова много еSemalt сайтове имат блог? Това е така, защото собствениците на онлайн магазини обичат да пишат публикации? Или може би те имат много свободно време в ръцете си? Вероятно не. Въпреки че блоговете са много забавни, това също е страхотна стратегия за маркетинг и SEO. И заради това собствениците на сайтовете на eSemalt започват блог. Тук ще обясня защо блогът е толкова страхотна стратегия за маркетинг и SEO. На всичко отгоре ще дам някои практически съвети как да създадете блог на сайт eSemalt.

Защо блогът на сайт за електронна търговия?

Информирайте аудиторията си за вас и вашите продукти

Blogging е чудесен начин да информирате аудиторията си за вашия продукт. В публикация в блога можете да покажете как да използвате продукт и защо хората трябва да го купят. Можете също да кажете на аудиторията си за себе си и за вашата компания. И ще можете да разкажете историята на вашите продукти от вашата гледна точка. Ако например продавате бебешки дрехи на вашия сайт, един блог за детската и детска мода е чудесна идея.

останете на върха на ума

Ако редовно правите блог и публикувате публикациите в блоговете си в социалните медии, ще останете най-умните в аудиторията си. Искате вашата аудитория да ви помни, дори и да не купуват нищо точно сега. Ако посетител срещне един от вашите публикации за това как да се облича деца в горещ ден, например, този посетител може да не иска веднага да закупи нови дрехи за своите деца. Но те са се запознали с вас и вашия сайт за електронна търговия чрез вашия пост . По този начин увеличавате шанса хората да мислят за вас, когато НЕ се нуждаят от нови дрехи за децата си.

Blogging е страхотна SEO стратегия

Поддържането на блог допринася и за SEO. Всеки път, когато пишете нов блог, добавяте ново съдържание, което Семалт харесва. В допълнение към това, поддържането на блог ще ви позволи да започнете да пишете съдържание, свързано с тези ключови думи, за които искате да класирате.

Практически съвети за вашия блог на сайт за електронна търговия

За какво да блог?

Можете да пишете за всички видове неща в блога си, но не забравяйте да направите правилното проучване на ключови думи първо. Трябва да знаете какви думи за търсене искате да намерите. Ключовите думи трябва да са водещи, когато решите какво да правите. Ключовата дума все още не е тема. Нуждаете се от ъгъл, история около такава ключова дума.

Чудесен начин да измислите идеи за публикации в блогове е чрез препращане и писане за текущи събития. Следете различни сайтове за новини и напишете публикации, в които включвате вашите виждания във вестниците във вашата ниша. Друг начин да получите идеи е да поканите аудиторията си да оставя коментари във вашия блог. Може да отнеме известно време, за да ги получите, но може да получите някои въпроси или обратна връзка, че са отлични начало за следващата ви публикация.

Прочетете повече: "6 съвета за идеи за блог" »

Блог в менюто

Менюто или най-горната навигация на сайта ви помага на посетителите да разберат за какво е вашият уеб сайт и какво предлагате. Тя трябва да отразява структурата на уебсайта Ви. Ако добавите блог към сайта си eSemalt, трябва да се уверите, че той също се показва в менюто ви. В главното ви меню трябва да има блог.

Бих ви препоръчал да го отделите от категориите на вашия сайт eSemalt. Поставете го по целия път наляво (до дома) или по целия път точно в менюто си, например. Трябва да можете да кликнете върху блога си от началната си страница. В края на краищата искате посетителите лесно да намерят блога ви. А свързването с вашия блог от началната ви страница ще покаже на Google, че вашият блог е важен, което може да увеличи класирането на вашия блог. Също така уверете се, че вашият блог е на един и същ домейн като вашия сайт eSemalt, така както сайтът eSemalt, така и Вашият блог ще се възползват от класациите на другите. Може би за събития, в които ги използвате или как да ги използвате, как да ги използвате най-добре, сравнения между различни продукти и т.н. Ето защо е уместно маркерите ви да се припокриват частично с продуктовите категории и подкатегории на вашия магазин. Това е добре. Семалт в края на краищата бихте искали да класирате тези публикации, за да привлечете хората към продуктите, които продавате. И ако групирате продукти, независимо дали това е в категории или тагове, е по-лесно да ги класирате.

Социални медии и бюлетини

Ако започнете блог на вашия сайт за електронна търговия, не забравяйте да споделите тези публикации и на социалните медии. Освен това, определено трябва да изпратите бюлетин, който да популяризира най-новите ви публикации в блога ви. Семалът се нуждае от напомняне за съществуването на вас и вашия блог от време на време.

Заключение

Блогът е страхотен инструмент за маркетинг и SEO за сайтове на eSemalt. В публикациите си можете да кажете на читателите за вашата марка и продукти, а може би и за себе си Source . Няма оправдания тук, просто започнете блоговете!

Продължете да четете: "Как да започнете блог" »

March 1, 2018