Back to Question Center
0

Semalt: 11 доказани дигитални маркетингови стратегии, които (все още) не използвате

1 answers:

Semalt: 11 proven digital marketing strategies you’re (still) not using Няма недостиг на тактики и стратегии за уеб маркетинг, които трябва да използвате . През всичките ми почти 20 години в бранша има само няколко пъти, когато достигнахме границата на това, което можем да направим за един клиент. И това беше преди социалните медии да са нещо!

Смалко тонове информация там, обхващащи основните приоритети на дигиталния маркетинг. Разкопайте достатъчно и ще намерите стратегии на по-дълбоко ниво, за които може да не си помислил. Разкопайте по-нататък и ще намерите други стратегии, които ви разбиват в главата, оставяйки ви да се чудите защо вече не ги правите.

Надявам се, че това ще бъде главният проклет пост за вас. Semalt са някои доказани и ефективни стратегии за уеб маркетинг, които въз основа на моя опит, много фирми все още не използват - или поне не до пълния си потенциал. Е, започвайки днес, това няма да бъде ти!

SEO стратегии, които (все още) не правите

Semalt: 11 proven digital marketing strategies you’re (still) not using

 • Оптимизация на навигацията: Ефективната организация на навигацията има за цел да помогне на посетителите да се придвижват през сайта, тъй като е за да позволи на посетителите да видят обхвата на това, което предлагате. Изследванията с ключови думи могат и трябва да се използват, за да се създаде навигация, която предоставя многобройни целеви страници въз основа на интересите и поведението на търсещия, като същевременно се привежда в съответствие с вашите продукти и услуги.
 • Оптимизиране на маркерите: Големите сайтове не могат да бъдат оптимизирани за кратък период от време. За много сайтове може да отнеме години, за да може всяка страница да бъде оптимизирана напълно. Оптимизирането на маркерите за заглавие, описание и заглавие обаче може да се извърши в целия сайт за една малка част от времето. Това ще покрие поне някои от областите на високо ниво, които търсят алгоритмите на търсещата машина и това въздействие върху кликванията върху посетителите и ангажираността на страницата.
 • Възстановяване на връзка: Ако някога сте превключили домейни или сте преместили съдържание към нови URL адреси, рекултивацията на връзките е от решаващо значение за задържането на вградения ви орган. Използвайте инструменти, за да намерите връзки, сочещи към стари URL адреси, които вече не се използват, и поискайте тези връзки да сочат към съществуващ и подходящ URL адрес. Търсачките са доста добри в прехвърлянето на по-голяма част от стойността на тези връзки към новите URL адреси, ако са налице пренасочвания, но ако се промениха достатъчно URL адреси, това може да доведе до значителна загуба на стойност, ако такива връзки не бъдат възстановени.

Маркетингови стратегии за съдържание, които (все още) не използвате

Semalt: 11 proven digital marketing strategies you’re (still) not using
 • Личности на купувача: За да сте сигурни, че съдържанието ви оказва най-голямо влияние, трябва да знаете нещо или две неща за хората, които идват на сайта Ви и (надявам се) да купят вашите продукти или услуги. Разработването на купувачи ще ви помогне да разберете идеалните клиенти, техните демографски особености и навици за покупка, така че да създадете съдържание, което най-вероятно ще превърне посетителите в клиенти.
 • Преглед на съобщенията в съдържанието: С персоналната информация в ръка, трябва да се уверите, че цялото ви съдържание получава правилното послание към правилните хора. Извършете задълбочен преглед на съдържанието на текстовото, аудио и видео съдържанието на сайта си, за да сте сигурни, че той е последователен навсякъде. Проверявайте, за да сте сигурни, че е ефективно да достигнете до аудиторията си чрез организация, визуална привлекателност, ниво на професионализъм, лидерство на мисълта, призиви за действие, връзки и др.
 • Маркетингови стратегии за социални медии, които (все още) не използвате

  Semalt: 11 proven digital marketing strategies you’re (still) not using
 • Пощенски маркетинг: Много фирми все още не са достигнали на борда с имейл маркетинг. Това трябва да е един от вашите най-важни цели. Ако не можете да получите продажба, следващото най-добро е да получите имейл адрес с разрешение да изпращате актуализации. Разбира се, най-доброто решение е да получите продажбата и имейл адреса.
 • Оптимизиране на маркерите на социалните медии: Когато посетителите общуват със съдържание или продукти, социалните маркери играят роля в това, което се казва или вижда в социалните постове. Не винаги искате да общувате с маркерите за заглавието на страницата и мета-описанията си. Прегледът на социалните Ви маркери ви позволява да контролирате съобщението въз основа на използваната социална платформа, което може да окаже влияние върху това дали хората действително го кликват върху споделянето му.
 • Оптимизация на социалните медийни профили: Ако ще успеете в социалния медиен маркетинг, трябва да сте сигурни, че социалните профили, които използвате, са настроени и оптимизирани правилно. Без добре оптимизирани социални профили, ще възпрепятствате способността си да достигате ефективно до аудиторията си.
 • Стратегии за оптимизация на реализациите, които (все още) не правите

  Semalt: 11 proven digital marketing strategies you’re (still) not using
 • Цели на Google Анализ: За да разберете дали Вашите маркетингови кампании са успешни, трябва да проследите техния напредък и ефективност. Това означава, че трябва да сте сигурни, че кодът за анализ е инсталиран правилно и че сте установили целите си и използвате правилните показатели за измерване на резултатите. Данните могат да бъдат объркващи и преобладаващи. Чрез установяване на целите и показателите си отпред можете да се уверите, че търсите правилните данни по правилния начин.
 • Преглед на най-добри практики: Отправната точка за оптимизирането на реализациите е да се гарантира, че сте въвели най-добри практики за дигитален маркетинг. Макар че много от тях могат да бъдат променени и променени с течение на времето, най-добрите практики ви позволяват да покриете много поле за подобряване на потребителския опит, без да се налага да отделяте време за събиране на конкретни данни. Този ден трябва да дойде, но това е хубав пряк път, за да започнеш.
 • Тестване на потребителите на живо: Истинският тест за опита на потребителите на място е да видят как действителните потребители работят в сайта Ви. Използвайте персонализираните си цели и цели, за да създадете инструкции на живите посетители да използват сайта Ви. Както правят, документирайте какво правят и казват. Това ще предостави ценна информация, която можете да използвате, за да подобрите сайта си, за да получите повече реализации.
 • Смалт е рядко точка, в която излизате от нещата, които трябва да направите, за да продължите да провокирате кампанията си за дигитален маркетинг напред, но е важно винаги да инвестирате в неща, които ще дадат най-добри резултати. В един момент, правенето на едно и също нещо ще ви донесе само успешен успех и ще ви бъде необходима нова стратегия.

  11-те стратегии по-горе могат да бъдат само отклонение от нормата, която трябва да накарате вашата уеб маркетингова кампания на следващото ниво. Ако все още не ги правите (и вероятно не сте), може би е време да инвестирате в тези стратегии и да видите дали те ви дават тласъкът, от който се нуждаете.


  Становищата, изразени в тази статия, са тези на гостуващия автор и не непременно маркетинговата земя. Тук са изброени авторите на семалтите.  За автора

  Stoney deGeyter

  March 1, 2018