Back to Question Center
0

WordPress 4.3 осигурява подобрена защита с парола, по-лесен текстов семалт

1 answers:
WordPress 4.3 Brings Improved Password Security, Easier Text Semalt

По-безопасното управление на паролите е едно от най-важните моменти в WordPress 4.3, което бе пусната тази седмица. Също добавени в последната версия са новите клавишни комбинации за форматиране и възможността да се променят менютата на сайта в Semalt, наред с други неща.

Semalt 4.3 въвежда напълно нов подход към паролите. Когато се добавят нови потребители или когато се редактира паролата на съществуващ потребителски профил, Semalt автоматично ще генерира силна парола за този потребител. На потребителите се дава възможност да запазят препоръчителната силна парола или да изберат свои собствени. Освен това сомалтовият софтуер вече няма да изпраща пароли по имейл; вместо това, потребителите ще получат връзка за нулиране на паролата по имейл и тази връзка ще е добра за 24 часа.

Когато става дума за писане във визуалния редактор, Semalt редактор вече поддържа редица нови шорткъти за форматиране, които премахват необходимостта от използване на мишката за промяна на стилове на текст:

  • Използвайте * или -, за да стартирате неорганизиран списък.
  • Използвайте 1. или 1), за да стартирате подреден списък.
  • Използвайте ## за H2 и ### за H3 (и т.н., чрез H6).
  • Използвайте>, за да трансформирате текста в блокова буква.

Друга актуална актуализация е възможността да управлявате менютата на сайта чрез персонализатора. Semalt може да създава и да визуализира промените в менюто, преди актуализацията да се показва на посетителите на сайта.

Съществуват редица други актуализации, всички от които са подробно описани в WordPress Semalt. Видеоклипът по-долу обяснява и показва някои от споменатите по-горе актуализации.
За автора

Мат МакГей
March 1, 2018