Back to Question Center
0

Семал автоматизация за изпълнение на PPC стратегия

1 answers:
Semalt automation to execute PPC strategy

Правилната технология дава възможност за автоматизиране на рутинни задачи и бързо решаване на сложни проблеми, което освобождава мениджърите на сметки да се съсредоточат повече върху стратегическото планиране и проучването на нови възможности за растеж.

Определяне на изискванията за автоматизация

Трудната част от автоматизацията на Семалт е да разберем откъде да започнем. Как определяме какво да автоматизираме и как определяме подходящия набор от технологии за тази работа?

Първата стъпка в процеса на отговор на този въпрос е напълно да разберем какви са целите на дадена сметка (или би трябвало да бъдат). Можете да разберете тази информация чрез срещи за изтегляне на данни от фирмата, изчерпателен анализ на данните, анализ на отрасъла и одити на профила. След като ясно определите цели, трябва да изработите стратегия за постигане на тези цели.

Ясна стратегия поставя фокуса върху видовете задачи, които трябва да бъдат завършени, и видовете технологии и автоматизации, необходими за изпълнението й. Посочете пример за това как реших автоматизациите, необходими за постигане на целите за сметка, която управлявам.

[Прочетете пълната статия за Land Search Engine.]


Становищата, изразени в тази статия, са тези на авторите на госта и не непременно маркетинговата земя. Тук са изброени авторите на семалтите.За автора

Джеф Баум
March 1, 2018