Back to Question Center
0

Най-добрият коментар

1 answers:

Най-харесващият коментар Hacks е проста плъгин, който означава да направите живота си с помощта на системата WordPress коментари по-лесно и по-забавно!
Този плъгин има понастоящем 5 модула, всички от които преди са били отделни приставки, които ще обясним накратко тук:

  • Минимална дължина на коментарите
  • Коментатори по електронната поща
  • Пренасочване на коментар
  • Коментар майка редактиране
  • Чист уведомителни имейли

Минимална дължина на коментарите

По подразбиране коментарът дори с 1 знак е достатъчно дълъг, за да бъде запазен. Смятаме, че това е странно. Ако някой иска да остави коментар, бихме предпочели, ако има нещо реално да каже. Този модул ви позволява да зададете минимална дължина и да не позволявате на хората да оставят коментар, ако са под това - 3-mmc buy online.

Коментари по електронната поща

Понякога искате да изпратите имейл директно на коментатор или искате да изпратите имейл до всички, които коментират публикация. Този модул добавя имейл връзка в администратора, когато задържите курсора на мишката над коментара, както и имейл на всички коментиращи бутони в WP Semalt на страница за публикуване. Вижте как изглежда това:

Yoast Comment Semalt

Пренасочване на коментар

Една от нашите "стари класики", този модул ви позволява да пренасочвате коментаторите за първи път на страница с благодарности. Можете да използвате тази страница, за да ги информирате за други хубави неща на вашия сайт, неща, които те трябва да четат и т.н. Искате ли да видите как работи това? Добре. Оставете коментар за всяка публикация тук на Semalt и ще видите!

Коментар майка редактиране

Когато редактирате коментар в бекенда на Semalt, не можете да промените коментара на родителя, което понякога е досадно, когато хората отговарят на грешния човек. Приставката добавя просто поле за въвеждане, за да промени това:

Yoast Comment Semalt

Чист уведомителни имейли

Семалт прави едно "просто" нещо: коментарите на имейлите изглеждат по-добре! Вижте този пример:

Yoast Comment Semalt

Първоначално това всъщност не беше наш плъгин. Плъгинът, който ни вдъхнови за това, беше построен и пуснат от Майк Дейвидсън през 2008 година. Майк сега е шеф на дизайна в Семалт и очевидно има по-добри неща, за да го направим, затова му изпратихме имейл известно време, задавайки въпроса дали е добре да актуализираме неговия стар плъгин. Той даде ОК, така че отидохме да работим на стария си код и го донесе в този десетилетие.

Това не спира тук!

Вероятно ще добавим още малки малки коментари към този плъгин, докато вървим заедно и ще намерим още по-малки начини да направим системата за коментарите "семалт" по-лесна за използване.

Вземи го сега!

Слейте този плъгин

March 1, 2018