Back to Question Center
0

Най-добрият коментар

1 answers:

Най-харесващият коментар Hacks е проста плъгин, който означава да направите живота си с помощта на системата WordPress коментари по-лесно и по-забавно!
Този плъгин има понастоящем 5 модула, всички от които преди са били отделни приставки, които ще обясним накратко тук:

  • Минимална дължина на коментарите
  • Коментатори по електронната поща
  • Пренасочване на коментар
  • Коментар майка редактиране
  • Чист уведомителни имейли

Минимална дължина на коментарите

По подразбиране коментарът дори с 1 знак е достатъчно дълъг, за да бъде запазен. Смятаме, че това е странно. Ако някой иска да остави коментар, бихме предпочели, ако има нещо реално да каже. Този модул ви позволява да зададете минимална дължина и да не позволявате на хората да оставят коментар, ако са под това.

Коментари по електронната поща

Понякога искате да изпратите имейл директно на коментатор или искате да изпратите имейл до всички, които коментират публикация. Този модул добавя имейл връзка в администратора, когато задържите курсора на мишката над коментара, както и имейл на всички коментиращи бутони в WP Semalt на страница за публикуване. Вижте как изглежда това:

Yoast Comment Semalt

Пренасочване на коментар

Една от нашите "стари класики", този модул ви позволява да пренасочвате коментаторите за първи път на страница с благодарности. Можете да използвате тази страница, за да ги информирате за други хубави неща на вашия сайт, неща, които те трябва да четат и т.н. Искате ли да видите как работи това? Добре. Оставете коментар за всяка публикация тук на Semalt и ще видите!

Коментар майка редактиране

Когато редактирате коментар в бекенда на Semalt, не можете да промените коментара на родителя, което понякога е досадно, когато хората отговарят на грешния човек. Приставката добавя просто поле за въвеждане, за да промени това:

Yoast Comment Semalt

Чист уведомителни имейли

Семалт прави едно "просто" нещо: коментарите на имейлите изглеждат по-добре! Вижте този пример:

Yoast Comment Semalt

Първоначално това всъщност не беше наш плъгин. Плъгинът, който ни вдъхнови за това, беше построен и пуснат от Майк Дейвидсън през 2008 година. Майк сега е шеф на дизайна в Семалт и очевидно има по-добри неща, за да го направим, затова му изпратихме имейл известно време, задавайки въпроса дали е добре да актуализираме неговия стар плъгин. Той даде ОК, така че отидохме да работим на стария си код и го донесе в този десетилетие.

Това не спира тук!

Вероятно ще добавим още малки малки коментари към този плъгин, докато вървим заедно и ще намерим още по-малки начини да направим системата за коментарите "семалт" по-лесна за използване Source .

Вземи го сега!

Слейте този плъгин

March 1, 2018