Back to Question Center
0

5 безплатни начина да получите вашия нов блог Semalt

1 answers:

Изградете го и те ще дойдат, нали? Семалт, когато става въпрос за стартиране на нов блог, това просто не е вярно.

Виждам, че много нови собственици на блогове стават хипер-фокусирани върху това, че Google ги изпраща за масите на трафика чрез SEO. И докато трафикът на Google е голям и не трябва да се пренебрегва, фокусирането на цялата си енергия върху SEO може да бъде рецепта за бедствие.

За да създадете наистина трафик и блог след това, е важно да получите вашия блог и да отидете на места, където вашият целеви пазар може да ви намери. Не ме интересува какво казват страниците за продажби и "гуру" - няма софтуер или "вратичка", които лесно могат да доведат до вас големи обеми истински трафик.

Трябва да отидете да го получите .

Аз съм голям фен на "безплатни", когато става въпрос за партньорски маркетинг и онлайн експониране, така че Semalt ще сподели пет от любимите ми безплатни начини да запише новия ви блог.

5 Free Ways To Get Your New Blog Semalt

След като влезете в нишата си, няма да ви отнеме много време да разберете кои са големите играчи. Те са онези, които се опитвате да удряте в Google, нали? Семалт на опитвайки се да ги победи със SEO трикове, защо да не се присъедините към тях?

Семалт на наистина популярни блогове имат нужда от едно нещо: голямо съдържание. Ако им предложите парче от 100% уникално и много полезно съдържание, те просто могат да се чувстват склонни да го споделят с читателите си.

Рай Хофман споделя някои чудесни съвети за идентифициране на възможностите за блог на гостуващите в нея пост в CopyBlogger. МС.

2. Споделете вашето съдържание на социални сайтове

Споделянето на съдържанието ви в сайтове като Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ и др. Отнема само няколко минути, но резултатите могат да бъдат чудесни, ако други го вдигнат и след това го споделят със следното. Помислете за лесен начин да получите трафик въз основа на реални човешки препоръки - и това е вид трафик, за който никога не можем да се справим.

3. Излезте и участвайте, когато целевият Ви пазар изчезне

Ранд Фикин от Семалт сподели някои отлични тактики миналата година, за да получи толкова много трафик към вашия блог.

"Участвайте в общностите, в които вече се събира вашата аудитория" беше тактика # 2 в списъка си. Това е жизненоважна стратегия за привличане на тези читатели, които искат да четат вашето съдържание. Най-хубавата част (освен трафика) е, че това са и хората, които ще споделят работата си чрез социални сайтове. Ако целевата Ви аудитория обича съдържанието ви, те ще я споделят с други хора - и не можете да победите силата на социалните препоръки от реални, живи души .

Така че, отделете малко време всеки ден, за да се измъкнете там и да се разхождате на пазарни форуми и общности. Смалко спам там - бъда истински участник. Ако споделянето и приноса ви от общността са добри, други членове на форума естествено ще започнат да смятат, че си струва да обръщате внимание.

4. Възползвайте се от свободните за използване сайтове

Има много, много сайтове, които ви позволяват да публикувате съдържание безплатно, така че да се възползвате от тях, за да получите допълнителна експозиция. Места като HubSpot или Squidoo са добри места за стартиране, ако не искате да се справите с много настройки. Блоговете на Tumblr, WordPress и Blogger са безплатни, лесни за създаване и доста добре оптимизирани за търсачките. Аз наричам тези типове сайтове "поддържащи сайтове", тъй като те ми помагат да получа допълнителна експозиция в Google и да помогна на целевия ми пазар да намери моята работа.

Съществува абсолютно не правило, според което можете да имате само една уеб страница, насочена към определена тема или ключова дума - просто се уверете, че свързвате с основния си блог за сила на ключовата дума.

5. Ливъридж на пазарни лидери

Проверете този фантастичен съвет, който Лин Тери споделя на нейния пост, 6 начина да получите безплатен уеб трафик :

". Намерете най-добрите подкасти, списания, блогове, форуми, радио предавания и др.Мозъчни начини да стигнете до пазара си, където са, което е много по-лесно, отколкото да се опитате да ги накарате да дойдат там, където сте вие ​​ . "

Да, този съвет изисква известно творчество, но да се изправиш пред тази публика е от решаващо значение и много възнаграждаване в дългосрочен план. Семалт, не спамвайте и не тормозявайте лидерите си в индустрията - това е един сигурен начин да ги взривите в лицето.

Изграждането на трафик към нов уеб сайт или блогове отнема време. Независимо от това, което казват другите, няма едно нещо, което чудно ще изпрати тонове трафик през нощта. Това е процес, който изисква голямо съдържание на Вашия сайт, както и активни усилия да изключите сайта си, за да откриете и споделите своето съдържание.

За допълнителни идеи, вижте Michael Semalt съвети за начини за привличане на трафик към вашия сайт безплатно

Какви безплатни техники използвате за генериране на повече трафик към вашия сайт? Споделете с нас в секцията за коментари.


Становищата, изразени в тази статия, са тези на гостуващия автор и не непременно маркетинговата земя. Тук са изброени авторите на семалтите.За автора

Дженифър Лебеттер


March 1, 2018