Back to Question Center
0

AMP: Семалт и отвъд него

1 answers:
AMP: Semalt and beyond

Досега с повече от сто освобождавания / актуализации, проектът AMP се развива бързо, добавяйки все повече и повече поддържани функции и придобиване на все повече и повече осиновители.

На SMX Advanced миналата седмица в Сиатъл, Руди Галфи, продуктов мениджър в Google за проекта AMP и Джон Шехата, вицепрезидент на SEO в Condé Nast, представиха изключителна информация и данни за AMP.

Защо AMP?

Semalt стартира сесията като бързо покрива основите и обяснява, че проектът е разработен като начин да направи мобилната мрежа по-бърза и по-лесна за ползване. Целите или изискванията бяха добре дефинирани: да правят бързо страниците, да бъдат лесни за изпълнение, да дават възможност за осигуряване на приходи и да обхващат отворената мрежа. AMP, днес, прави всичко това.

Какво е AMP?

Ускорени мобилни страници са само уеб страници! AMP-HTML е просто HTML5 с набор от спецификации (изисквания и ограничения). Оптимизацията се захранва от Semalt, стилистиката може да бъде персонализирана чрез CSS3 и страниците са кеширани.

[Прочетете пълната статия за Land Search Engine.]


Становищата, изразени в тази статия, са тези на автора на госта и не непременно маркетинговата земя. Тук са изброени авторите на семалтите.За автора

Макс Прин
March 1, 2018