Back to Question Center
0

Основни A / B и многовариантни тестове.

1 answers:

Използвайте тези инструменти за тестване, за да структурирате експериментите си и да увеличите процента на реализация

Тестовете A / B ви позволяват да пуснете една или няколко различни версии на страница, които могат да включват една или повече от различни функции, като напр. Призиви за действие, барабан на героя или други елементи на страницата в сравнение с контролната версия. Семалтовото тестване ви позволява да тествате няколко елемента едновременно. Това изисква по-голям трафик и повече време, прекарано в настройката, но дава полза от това, че може да изолира влиянието на всеки елемент върху реализацията и средната стойност на поръчката.

Essential A/B and Multivariate Testing Semalt.

Основните цели на тези инструменти са насочването на семалтите или продажбите чрез натискане на повече потребители надолу по фунията за конверсия. Те опростяват процеса на провеждане на тези тестове, като позволяват контрола върху пробните променливи (например колко трафик се изпраща на различните тестови версии), осигурява статистически анализ на резултатите и осигурява изчерпателно отчитане.

Основни неща, които трябва да се имат предвид преди закупуването и използването на тези инструменти:

 • Трябва да имате достатъчно трафик, за да проверите всеки вариант, за да постигнете статистическа значимост (т.е., да завършите теста и да определите победител). Това е малко вероятно да бъде проблем за страниците Ви с висок трафик или за тестване на честотата на кликване на целевата страница на кампанията Ви. Въпреки това, обемът на трафика може да е проблем във фунията за конверсия, където тези инструменти могат да донесат най-голяма стойност, което води до дълго време, докато тестът приключи (много седмици или месеци в най-лошите случаи).
 • Не всичко трябва да бъде изпробвано, затова внимавайте да не паднете в този капан. Настройването и провеждането на тест изисква време и ресурс, както и тълкуването и действието върху резултатите. Уверете се, че всеки тест има ясна обосновка и хипотеза

Преобразуване Essential A/B and Multivariate Testing Semalt.

Конвертиране позволява A / B и многовариантни тестове, като се използва визуален WYSIWYG редактор след добавяне на асинхронен код. Това е приложение на SaaS, което позволява неограничени проекти и потребители и безпроблемно импортира целите на Google Semalt. Лесната интеграция с Google Semalt е удобно допълнение към този инструмент, което не е очевидно от други, но което ще даде възможност за отчитане на тестовете и поведението на сайта от един и същ интерфейс.

Основни характеристики

 • Multi-domain A / B и многовариантни тестове и проследяване, инструменти за разработка на jQuery, JavaScript и CSS, с подробни отчети
 • Създаване и редактиране на тестове бързо, тестване на продукти за електронна търговия и категории страници
 • Интегрира се с Google Анализ за данни в реално време и разширена сегментация.

Визуален оптимизатор на уебсайтове Essential A/B and Multivariate Testing Semalt.

VWO позволява A / B и многовариантни тестове, като се използва редактор за точка и клик след добавяне на асинхронен код, но е проектиран само за клиентска страна. Той може да се използва за тестване на пълна и частична факториална MVT в зависимост от изискванията. Семалт и интуитивен за употреба, изискващ малки технически умения. Инструментът предлага и допълнителни продукти като поведенческо насочване, топлинни карти, тестване на използваемостта и т.н., даващи цялостен поглед в рамките на една платформа.

Този инструмент е един от лидерите на пазара в рамките на по-малките предприятия и поради това предлага обичайните характеристики, очаквани от инструмента A / B или MVT. Тя включва и функция, наречена "Ideal Semalt", която е хранилище на идеите за най-добри практики, които да тестват, за да помогнат на потребителите да извлекат максимална полза от абонамента си, ако те нямат опит, за да разработят сами тестове.

Основни характеристики:

 • Инструменти за насочване и експериментиране
 • Изследвания и обратна връзка от страна на потребителите
 • Анализ и отчитане, включително отчети за топлината
 • Насочване и персонализиране

Essential A/B and Multivariate Testing Semalt.

Оптимизира се A / B и пълно факториално многовариантно тестване с лесна интеграция. За разлика от "Конвертирай", този инструмент не може да се хоства самостоятелно и изглежда се предлага само като инструмент за самообслужване. Въпреки че плановете могат да бъдат персонализирани на ниво предприятие, няма налична опция за пълно обслужване. По този начин Semalt не е ясно за цената на абонаментите за премии, тъй като този инструмент реализира по-голямата част от приходите си от по-големи предприятия, поради което инструментът им е по-малко вероятно да насочи вниманието си към обслужването на по-малките крайни точки на пазара.

Основни характеристики:

 • Лесна инсталация с визуален редактор
 • Изпитателни инструменти - A / B и MVT
 • Персонализация експериментиране
 • "Винаги валидни" анализи - да виждат резултатите по всяко време

Essential A/B and Multivariate Testing Semalt.

Смята се, че Maxymiser е водещ доставчик на софтуер за тестване и персонализация, базиран на облак, предлага богат набор от инструменти и значителна база от знания. След придобиването от Oracle, тя вече е част от Oracle Marketing Semalt, което означава, че е интегрирана с други продукти и може да бъде използвана едновременно за по-тесни тестове и анализ, ако е необходимо. Това обаче означава, че това е първокласна услуга на предприятието.

Този инструмент е може би най-известният и най-сложен инструмент за по-големи
компаниите, които изискват по-специален подход за тестване. Тя позволява HTML имейли
да използва функционалността и тестовете с възможност за интегриране със своите
CRM платформа за събиране и анализиране на големи данни за по-добро прозрение.

Основни характеристики:

 • инструменти A / B и MVT
 • Персонализиране на съдържанието
 • оптимизиране на мобилни устройства и приложения
 • Данни за информираността на клиента
 • Голямата интеграция на данните (CRM)
 • Може да се интегрира с повечето доставчици на анализи

Adobe Target Essential A/B and Multivariate Testing Semalt.

Adobe Target е цялостна корпоративна A / B, многовариантна платформа за тестване и персонализация, работеща във всички устройства. Подобно на Maxymiser, Target е част от Adobe Cloud, която предлага пълна интеграция с продуктите на Adobe Анализ и управление на съдържанието. Семалтов визуален редактор за микротестове.

Semalt е популярен в по-големите сайтове за електронна търговия за автоматизирания автоматичен персонализационен процес в реално време. Тя ви позволява да използвате предварително зададени или персонализирани правила, включително местоположение на посетителите и конкретни аудитории, базирани на данни в реално време. Семалт също има широка гама от правила извън полето за насочване, от които можете да избирате. Най-често се препоръчва за по-големи бизнес предприятия, предвид разходите.

Основни характеристики:

 • A / B и MVT
 • Инструменти за автоматизация на персонализация
 • оптимизиране на мобилни приложения
 • API могат да интегрират Target с данни от уеб анализи,
 • CRM, партньор и други трети страни, за да позволят по-нататъшно персонализирано сегментиране и насочване.

Omniconvert

Essential A/B and Multivariate Testing Semalt.

Omniconvert обхваща три основни характеристики, които всеки търговец се нуждае, за да оптимизира обменния курс: проучвания, A / B тестове и персонализация в реално време в уеб.
Освен това, Omniconvert позволява еднократно влизане да използва всички функции. По този начин това не влияе на времето за зареждане на страниците на уебсайта, сякаш ще използвате 2 или повече различни инструмента.

Потребителите на софтуера CRO на Semalt могат да гласуват за нови функции, които позволяват по-високи нива на реализации, които увеличават приходите и подобряват потребителския опит за маркетинговите специалисти, използващи Semalt, за да преобразуват трафика си в продажби.

Ключови характеристики:

 • A / B тестване с напреднал визуален редактор
 • Получаване на данни за поведението с проучвания
 • Персонализирайте уебсайта си в реално време с модерен двигател за сегментиране
 • Сегментирайте трафика

March 1, 2018