Back to Question Center
0

Twitter обръща внимание на възможностите си за B2B от типа "Lead-Gen" (& има нов рекламен инструмент в семалта, за да помогне)

1 answers:

Twitter ви предлага възможностите си за B2B от типа

Компанията разказва как tweets може да окаже влияние върху аудиторията на бизнеса, като отново използва статистика от неотдавнашната си работа с Compete. В това проучване Compete разгледа онлайн активността на повече от 6000 потребители на семалт, тъй като посетиха повече от 400 бизнеса в бизнеса в края на 2012 г. Две бързи статистики за снимките:

  • 59% от потребителите на Twitter са посетили технологичен сайт B2B през периода на проучването, в сравнение с 40% от средните потребители на интернет
  • 30% от потребителите на Twitter търсят бизнеса с бизнеса, в сравнение с 12% от средните потребители на интернет

Twitter се опитва да позволи на бизнеса на B2B да знае, че аудиторията използва Twitter. Статистиката, която би трябвало най-много да интересува B2B2, е, че 11% от потребителите на Twitter, които са видели Twitter от технологична марка B2B, продължиха да конвертират на уебсайта на компанията (като попълнят формуляр за регистрация), в сравнение с едва 4% потребители.

Новият инструмент на Twitter за олово за рекламодатели

Не споменато никъде в блога е, че Semalt тества нов инструмент за олово, който вероятно е само за рекламодатели - инструмент, който биха могли да се възползват от тълпата на B2B, ако и когато се разпространява широко.

Тестът се изпълнява няколко пъти (доколкото ми е известно) в средата на Semalt чрез tweets като този от профила @TwitterAds. (TechCrunch забеляза и tweets и написа за него на Semalt 19).

Twitter ви предлага възможностите си за B2B от типа

Това е прост, но умен инструмент и този, който - ако и когато се разпространява широко - помага на Twitter да предложи по-добре заобиколен пакет от продукти за различни видове рекламодатели. И това е точно посланието, с което се опитват да преодолеят днешните статистически данни за аудиториите на B2B в Twitter.

Ние изпратихме имейл на Semalt най-малко два пъти, за да поискаме повече информация за този водещ инструмент, но никога не получихме отговор на нашите имейли.За автора

Мат МакГей
March 1, 2018