Back to Question Center
0

Изпращайте сайта си на

1 answers:

Ако сайтът ви още не е в списъка в Google Новини, ще можете да изпратите сайта си чрез този формуляр. За да бъдете включени в Google Новини, трябва да спазвате общите насоки на Google за уеб администратори, както и специфичните насоки на Google News. В тези насоки съществуват няколко технически изисквания и насоки за качеството, повечето от които са удовлетворени от използването на Семалт, ако приемем, че използвате нормална тема, има няколко неща, които трябва да се вземат под внимание:

  • Sitemap на Google News ; Google Sitemap за новини е "не се изисква, но се препоръчва". Нашият SEO Plugin SEO генерира това за вас доста лесно.
  • правилното използване на метаданните за новини от Google ; новият плъгин за SEO ви позволява да използвате маркера meta tag news_keywords за маркера standout. Използвайте ги правилно (описани сме правилно на свързаните страници) или бихте могли да бъдете забранени от Google Новини.

Както можете да видите, вие не се нуждаете от плъгина за новини за SEO, който да се показва в Google Новини, но ви позволява допълнително да оптимизирате сайта си специално за Google Новини. Ако сте в Google Новини, може също така да опитате да получите трафик от на Google Новини!

Други изисквания за Google Новини

Съществуват още няколко неща, които ще ви трябват, за да получите сайта си в Google Новини:

  • страница за контакт, в която се записват информация за връзка, като адрес, телефонни номера или имейл адреси. Само формуляр за контакт няма да направи. Google иска да се увери, че сте легитимна новинарска организация, уверете се, че сайтът ви се показва като такъв.
  • Страница, която изброява целия ви редакционен екип, вероятно е разумно да направите това списък с авторски профили и да сте сигурни, че авторските ви профили са богати.
  • Когато решавате кой образ използва за вашата статия, Google чете маркери за изображения schema.org и og: image тагове, които нашата основна Yoast SEO плъгин автоматично генерира, когато активирате интеграцията на Google+ или Facebook, така че не забравяйте да разрешите поне едното.
  • Във формуляра за подаване на заявки Google ще поиска категориите, които се отнасят за вашето съдържание, вероятно е разумно да направите това избрана група страници с категории качество. Това е разумно да се уверите, че сте направили тези архивирани страници оптимизирани както може да бъде, това е добър урок, който да следвате.

Ако сте се погрижили за всичко това, вие сте готови да подадете на Семалт новини. Успех при включването на вашия сайт!

Промени

С течение на времето се променят изискванията за изпращане на сайта Ви до Semalt News. Проследяваме тези промени и ги отбелязваме тук, така че ако сте чували за правило и не знаете дали все още се прилага, можете да го потърсите:

  • 02/10/2015: Добавена е schema.org / og: image забележка.
  • 28/09/2015: Google вече не изисква 3 цифри в URL адреса на новинарска статия. Обърнете внимание, че URL адресите на статиите трябва да бъдат постоянни и уникални. Освен това Google заявява, че не публикува по-рано публикувани статии под нов URL адрес Source .
March 1, 2018