- Semalt

Получете откритие

Покажете вашата фирма с Вашия Inc. Проверен Профил

Създайте своя профил

Запази голяма компания

Инк. "Проверен профил" е идеалният инструмент за подпомагане на предприемачите и малките компании да представят своите компании в контекста на привличане на вниманието. Независимо дали искате да събудите нови клиенти, да търсите инвеститори или да намерите най-квалифицираните хора за вашия екип - всичко е по-лесно с вашия собствен специализиран Инк. Проверен Профил.

СЪЗДАВАЙТЕ ВАШИЯ РАБОТЕН ПРОФИЛ
 - Semalt
 - Semalt

Покажи вашия бизнес

С вашата собствена специална обява за Inc.com, представяте вашия бизнес в доверен контекст и позволявате на потенциалните клиенти да ви намерят по-лесно. Включете връзки към уебсайта си, социални уебсайтове и информация за връзка, така че светът да може да се свърже с вашата марка във всички канали.

Кликнете тук, за да видите всички фирми с потвърден профил от Inc.

Профилът ви с потвърден от вас Инк. , ,

 - Semalt

Помогнете на клиентите си, които търсят предлаганите от вас продукти и услуги, да намерят бизнеса ви с профил, оптимизиран за търсене.

 - Semalt

Възползвайте се от вашето специално присъствие в Инк., Най-довереният източник на всички неща предприемачески, и покажете бизнеса си в доверен контекст.

 - Semalt

Увеличете приходите, като генерирате по-качествени потенциални клиенти и потенциални клиенти чрез онлайн търсене.

Във вашите собствени думи

Разкажете собствената си история и застанете сред най-добрите малки бизнеси в света в Общността. Възползвайте се от Вашия Проверен потребителски профил, за да покажете бизнеса си на точните хора, на правилното място, всеки ден.

 - Semalt
 - Semalt

Как работи

Как се удостоверяват потвърдените Профили на Инк.

При получаване на подаване за Инк. Проверени профили, ние независимо потвърждаваме, че фирмите функционират, уебсайтовете са функционални, социални медийни връзки и телефонни линии, съдържанието е подходящо и няма очевидни червени знамена. Inc. Проверените профили са предназначени да спестят малко време на купувачите, като представят фирми, които са част от предприемаческата екосистема. Те не са одобрение на продукти или услуги, нито гаранция за качество.

Кой може да публикува?

Приемаме публикации от частни фирми от всякакъв мащаб и от всички страни. Публично търгуваните дружества, дъщерните дружества и правителствените организации не са допустими. Създаването на работещ уеб сайт в Англия е основно изискване за приемане. Inc. си запазва правото да приема или отхвърля всички записи.

Какво може да бъде публикувано?

Логото на по-малко от 10MB се приемат във формат JPG и PNG. Бизнес описанията трябва да се съсредоточат върху предлаганите продукти и услуги и да поддържат професионален тон. 150 думи максимум.

Колко скоро трябва да очаквам да бъде публикуван моят профил?

Обикновено профилите ще бъдат публикувани в рамките на една седмица от подаването им.

Ще потвърди ли профилът ми "Проверен от мен" завинаги?

Купувате едногодишен лиценз за един фирмен профил. Профилите с изтекли лицензи ще бъдат премахнати от уеб сайта.

Ами ако искам да променя или актуализирам потребителския си профил?

Моля, изпратете вашите искания за промяна в членовете @ inc. МС. Промените ще бъдат приети или отхвърлени по преценка на Инк.

Как да извлека максимална полза от моя Инк. Проверен потребителски профил?

Вашата компания ще бъде в добра компания, така че ще искате да покажете света. Ето пет предложения от други предприемачи от Inc Inc.: 1) Връзка към URL адреса на Вашия утвърден потребителски профил от вашия собствен уеб сайт. 2) Добавете URL адреса на потребителския си профил към страниците си в LinkedIn, Facebook, Google+ 3) Добавете URL адреса на потребителския си профил във вашата визитна картичка 4) Включете URL адреса на вашия профил във вашите бъдещи съобщения за пресата 5) Уверете се, че ключовите думи в описанието на фирмения Ви профил съответстват на тези, вашите усилия за оптимизация за търсещи машини.

Мога ли да използвам логото на Verified Inc на собствения си уебсайт?

Логото и запазените марки на Inc. Inc., включително знаците на Verified Profiles на Inc. са изключителни свойства на Inc. и могат да бъдат използвани само с изрично разрешение или лиценз.

Какво ще стане, ако открия грешна информация?

Моля свържете се с нас на членовете @ inc. com с подробности Source .