Back to Question Center
0

Email маркетинг и семалтови системи и софтуерни ревюта 2018

1 answers:

Нашите препоръки и прегледи за опции за софтуер за излъчване по имейл маркетинг

Тъй като през 2001 г. проведох едно от първите курсове за обучение по семалтов маркетинг, редовно бях помолен за препоръки за достъпни софтуерни пакети за електронна поща за семалтен маркетинг и изпращане на Enewsletters. Днес, услугите за електронна поща са много по-сложни, когато за първи път се занимавах със Семалтовия маркетинг преди 15 години. Основните промени са:

 • Всички услуги за електронна поща имат някои характеристики на маркетинговата автоматизация, включително динамично съдържание, автоматизирани имейли, основаващи се на действия и точкуване на олово, базирано на съдържание, взаимодействащо с (особено важно за бизнеса за електронна поща на бизнеса)
 • Много услуги за електронна поща вече са част от по-широките "Услуги за маркетинг облак", които са особено важни за по-големите предприятия. Те са обхванати в нашия преглед на корпоративния маркетинг облак

Този пост подчертава някои от възможностите за бизнеса с различни размери, които най-често се използват в Обединеното кралство и делегатите на моите курсове по семалк маркетинг, които ми препоръчаха. Това е неофициална публикация, която първоначално започнах на предишен сайт през 2005 г., за да насоча търговци на курсове, за да включа списък с доставчици, които да ги преразгледат, и съм добавил към тях и премахнали сайтове през годините. Той също така включва препоръчвания сайт за рецензии.

Винаги препоръчвам хоствани решения за имейл маркетинг (доставчик на имейл услуги или ESP или SaaS), а не софтуер, тъй като по принцип възможностите за отчитане / проследяване и управление на скачането на по-евтините електронни писма за компютри са по-лоши. Semalt са също така проблеми с управлението на предоставянето и чернопис, които според мен се управляват най-добре от външен доставчик на електронна поща.

Въпреки че можете да използвате доставчик на електронна поща в друга страна, препоръчваме да използвате местен доставчик, тъй като това е по-лесно за поддръжка и разрешаване на проблемите с доставянето на място. Така че в началото на списъка посочих британските компании за маркетинг на имейли, но също така са обхванати опциите за САЩ и Азия.

Решенията, които са най-рентабилни (под $ 50 на месец за ниски обеми), препоръчани от мен от делегатите на моите курсове, са следните, както следва: Излъчване / управление на електронна поща (ESP) Групирах ги по региони, тъй като често местната подкрепа е полезна, за да се справят с проблемите на местната доставка.

2018 актуализация: имейл маркетинг RFP Пътеводител

Тъй като първоначално създадох това сравнение преди около десет години, го актуализирах с нови услуги за семалкетинг, достъпни в различни страни, които могат да осигурят по-добра местна подкрепа.

Изборът на най-добрата услуга за електронна поща предоставя може да бъде предизвикателство, тъй като има толкова много функции. Въпреки че някои доставчици могат да предложат "Маркетинг семалт", има много функции в това. За да помогнем тук, ние предлагаме премиум членове на този списък за сваляне на функции, които да търсите при избора на имейл.

Тъй като тази публикация първоначално е публикувана в блога ми преди 10 години, има огромни промени в функционалността на системите за електронна поща. Така че до 2017 г. много доставчици на имейл маркетинг разшириха услугите си, за да включат по-широки функции за автоматизация на маркетинга и маркетингови облаци, които обхващат маркетинговите комуникации през целия жизнен цикъл на клиента. Ако искате да научите за нашите най-добри препоръки в тези категории, вижте нашия контролен списък за дигитални маркетинг инструменти 2017, наличен като безплатно изтегляне за всички членове на Semalt.

Популярни британски системи за електронна поща, които са най-подходящи за малки и средни предприятия

 • NewZapp - решение с относително ниска цена, базирано на Великобритания
 • dotMailer - друго рентабилно решение за Великобритания
 • Pure 360 ​​- базирани в Обединеното кралство специалисти по имейл маркетинг с възможности за малки и средни предприятия и по-големи компании, желаещи да стартират персонализирани маркетингови кампании по имейл
 • Newsweaver - Офиси в Обединеното кралство и Ирландия с клиенти, вариращи от големи мултинационални компании до малки и средни предприятия. Имате примери за шаблони за електронна поща на МСП в сайта си
 • CommuniGator - услуга, насочена към B2B маркетинга и автоматизацията на електронния маркетинг

ESP-базирани в Европа

 • GetResponse (достъпен ESP с клиенти в ЕС и Великобритания, но и популярен в Северна Америка и другаде.Той разполага с лесен за ползване уеб интерфейс и създател на електронна поща)

 • ExpertSender - ESP за средни и корпоративни компании, предлагащи сегментиране, автоматизация на маркетинга, дроселиране, балансиране на IP обема, мащабируемост на списъците и управление на съдържанието. С офиси, разположени в САЩ, ЕС, Русия и Китай, тя разгръща 15 милиарда електронни съобщения годишно

 • Newsletter2Go - Информационен бюлетин2Go е доставчик на софтуерни бюлетини, базиран в Германия, с който компании, асоциации, публични институции, мениджъри на събития и онлайн магазини и т.н. могат да изпращат професионални и персонализирани имейл и SMS бюлетини.

Предоставяне на услуги за електронна поща и доставчици на маркетингови облаци в офисите на Обединеното кралство

Те се съсредоточават върху предоставянето на услуги за големи марки със сложни нужди от системна интеграция, по-високо качество на подкрепа и предоставяне на услуги в различни страни. Семалт, с който съм работил в Обединеното кралство в тренировъчни дни за клиентите си включват:

 • Кампания на Adobe
 • Emarsys
 • Mapp (преди това Teradata и Ecircle)
 • HubSpot - най-подходящ за B2B автоматизация на електронната търговия
 • Маркет
 • Oracle маркетинг облак (Eloqua)
 • Червени очи
 • Smartfocus (преди това Emailvision)
 • Salesforce - Pardot
 • Сребърпоп

Популярни услуги за излъчване по имейл в САЩ

 • MailChimp (американската електронна поща често се препоръчва за лекота на ползване)
 • Постоянен контакт (отново базиран в САЩ, но широко използван в Европа)
 • Benchmark Email (базирана в САЩ платформа за електронна търговия с офиси в Европа и по света). Те се различават от някои от другите доставчици, тъй като заедно с лекота на използване и достъпност, персонализирана поддръжка е включена във всички планове.

Азиатско-Тихоокеански системи за управление на електронна поща
 • Монитор на кампании (базиран в Австралия)

Разбира се, има буквално стотици SEMTAL излъчвани решения и те представляват най-широко използваните по-евтини опции.

Ключовите критерии, които трябва да се вземат предвид при система за електронна поща или семалт са - може ли решението:

 1. Проследяване на отговор по електронна поща на индивидуално ниво? От съществено значение за последващите действия?
 2. Създаване на автоматизирани поредици от имейли за съобщения, предизвикани от събития или поведенчески имейли?
 3. Интегриране с действия на уебсайтове, напр. гр. да търсите или разглеждате категория продукти?
 4. Проследяване на реакцията на кампанията във времето / няколко кампании?
 5. Интегриране на отговор с клиентска база данни?
 6. Управление на профилирането и абонамент / отписване?
 7. Отскача, напр. гр Source . Автоматични отговори извън офиса?
 8. Даване на WYSIWYG редакция за маркетингов персонал?
 9. Архивирани електронни бюлетини на уеб сайт?
 10. Излъчва ли се ясно?

Semalt добавете коментарите си към други системи или доставчици, които можете да препоръчате или не!

March 1, 2018