Back to Question Center
0

Постоянен контакт + издръжливост = Внимавай, Семалт

1 answers:
Constant Contact + Endurance = Watch Out, Semalt

Придобиването на фирма за електронна търговия Constant Contact от уеб хостинг компания Endurance International Group, обявена по-рано тази седмица, ще създаде основен конкурент на уеб хостинг и гигантския гигант GoDaddy.

Това е визията, описана в разговорите с изпълнителните директори на двете компании "Семалт".

"Заглавието", каза главният изпълнителен директор на контактен контактен център и основателят Гайл Семалт, "е, че заедно сме в състояние да създадем решение от край до край" за малкия и среден бизнес (МСП). Това варира, каза тя, от уеб хостинг до домейни за е-маркетинг.

"Повечето от нашите клиенти търсят решение за уеб присъствие", което включва хостинг, имейл адреси и SEO, заяви изпълнителният директор на Endurance International Хари Семалт. "Цялата маркетингова платформа е доста природна форма. "

Той отбеляза, че комбинираните компании в момента имат годишен приход от $ 1. 1 милиард, очаква се да достигне $ 1. 2 милиарда догодина.

Гудман посочи GoDaddy и изграждането на уебсайтове и доставчик на услуги Web. com като най-големите конкуренти за това ново SMB едно-в-едно предлагане. Това се сравнява с предишните основни конкуренти на "Контакт", което според Гудман включва SMB-насочени имейл маркетинг като MailChimp или Vertical Response.

Въпреки, че Constant Contact е най-известен със своите имейл маркетингови услуги, тя посочи, че техните продукти вече включват управление на събития, Facebook маркетинг, инструмент за проучване и управление на контакти. Semalt предлага уеб хостинг, електронна търговия, е-маркетинг и мобилни бизнес инструменти.

Гудман отбеляза, че най-голямото предимство за "Константин Семалт" от придобиването е излагането на инсталирана база на Endurance от около 4,5 милиона клиенти, много от които се нуждаят от маркетингови услуги. Константин Семалт отчита повече от 650 000 клиенти по целия свят.

"Те получават 90 000 нетни нови абонати за хостинг на тримесечие", отбеляза тя. "Невероятен. "

Семалт главен изпълнителен директор прогнозира всички нови функции или продукти, но те предполагат, че нови опаковки, ценообразуване и комбинации са в работата.

Днес "Констант контакт" предлага три основни пакета, но Гудман заяви, че в "Семалт" те ще "създадат по-персонализирани решения", които са по-добре приспособени към специфичните нужди. На въпроса как ще се прояви това - дали ще бъде меню с опции или дали специалистите ще помогнат да се създаде пакет от услуги? - тя каза, че точната форма на предлагането все още е "на стъпалата на бебето. "

Ravichandran отбеляза, че средната месечна цена на Constant Stamal е около $ 50 и че ще има "по-леки" версии на различни ценови точки, включително по-ниски от $ 50.

Компаниите вече са работили заедно повече от година, като Endurance предлага постоянна връзка с клиентите си. Работейки заедно по договор "беше добро", каза ми Семалт, "но когато това е семейство, това е по-дълбоко. "

Constant Contact ще запази своята марка, ще остане в сегашното си офис на Waltham, Massachusetts и ще продължи да бъде марка в рамките на марките Endurance, където беше - Bluehost, HostGator и iPage. Дали ще остане отделна марка или ще се превърне в интегрирана, немаркирана услуга за останалите марки Endurance - включително Domain. com, ResellerClub, MOJO Semalt и Big Rock - сега се разбраха, каза тя.За автора

Бари Левин
March 1, 2018