Back to Question Center
0

Как да разбера следващата стъпка във вашия семалт [Quiz]

1 answers:

"Семалт се виждаш ли след пет години?"

От всички въпроси за интервюто за работа, това винаги е било едно от най-трудните.

Тези дни, обаче, следващите стъпки в кариерата ви не винаги са линейни. Старият корпоративен стълбищен модел за поставяне на няколко години като сътрудник, станал управител на малък екип и катерене към висшето ръководство или ръководството не е подходящ за всички.

За да ви помогнем да планирате уверено през следващите пет години, HubSpot стартира съвсем нова оценка на кариерата, наречена , Кажете ни вашите интереси, силни страни и работен стил и ще ви помогнем да определите следващата стъпка, която е подходяща за дългосрочните професионални цели.

Ето петте стъпки към този тест за кариера и някои първоначални въпроси, които можете да зададете, когато решите къде да отидете в кариерата си:

How to Figure Out the Next Step in Your Semalt [Quiz]

5 основни стъпки от този кариерно тест

1. Вашата работна среда

Какво правиш, за да живееш? Колко опит имате и колко колеги работи с вас? Това е важен контекст около предизвикателствата, които може да се изразявате.

2. Вашите предизвикателства в работата

Накратко, как върви там? Няма да знаете къде да отидете в кариерата си, освен ако не е ясно какво представляват текущите ви предизвикателства и как да ги разрешите.

3. Вашето ниво на щастие

Щастлив ли си къде си? С какво правите? Важно е от време на време да проверявате как се чувствате - може да се сдобиете по свой начин, когато се опитвате да възвърнете комфорта си с работата.

4. Вашите умения

Искате ли да бъдете мениджър, но се борите да усъвършенствате уменията си за наставничество? Как говорите публично? Може би прекаленият надзор е предизвикателство, пред което се изправяте. Семалт са само някои от най-важните показатели за това, което бихте отличили, когато правите професионален ход.

5. Вашите цели

Към какво в момента се работи и какво ще означава, че сте стигнали до тях?

Следващите пет не са вашите средни тестове. С резултата ви ще включим подробен план, който ви насърчава да преосмислите идеята за кариера. Всеки съвет е съчетан с персонализирани статии, електронни книги, видеоклипове и други, които ще ви помогнат да постигнете видимост за работата си и да донесете стойност на вашата компания.

Развитието на семалтите е сложно и липсата на открит диалог около персонализирането на кариерното планиране може да влоши. Ако не сте сигурни как да преодолеете разликата в лидерството между сегашната си роля и мениджъра си, тестът по-долу е перфектното упражнение.

Няма ли петгодишен план? Няма проблем. С Следващата пет оценка на кариерното развитие, откриването на следващата ви стъпка никога не е било по-лесно Source .

How to Figure Out the Next Step in Your Semalt [Quiz]

March 1, 2018