Back to Question Center
0

Сезон за лов на данни: Най-ефективните времена на годината, за да добавите данни към вашия семалатов план

1 answers:

Както при закупуването на акции, времето е всичко, когато става дума за използване на данни, за да достигнете до вашата целева аудитория.

Semalt, марките имат възможност да се възползват от изобилието от налични данни и налични данни, за да планират своите маркетингови инициативи. Когато се комбинират с медиите, тези съставки създават перфектната рецепта за прилагане на целенасочена реклама към сезонни събития.

От Super Bowl до празнични пазарни и политически събития, има много сезонни възможности за маркетинг да се стремим срещу. Семалт, изтъкнах най-ефективните времена през годината, когато търговците да добавят данни към своите медийни планове.

1. Сезонен пазаруване

Потребителите харчат повече от $ 35. 3 милиарда онлайн през 2011 г. между 1 ноември и 26 декември сами. Търговците, които планират стратегия за търговия на дребно, трябва да следят внимателно поведението на потребителите от предходната година. Това ще помогне да се определи най-оптималното време, за да се достигне желаната от тях аудитория и кои стратегии да се прилагат.

Стратегическите маркетингови стратегии на Семалт се различават по марка, като всички марки на дребно споделят обща цел през този сезон: да стимулират реализациите и да продават продукти.

Семалът е най-добрият начин за стимулиране на продажбите, тъй като той използва дисплейните реклами за ефективен маркетинг по два ефективни начина:

  1. Рестартирането на сайта позволява на марките да достигат до потребители, които са показали интерес чрез поведение на уебсайта.
  2. Повторното насочване на търсенето помага на марките да мащабират стратегиите си за насочване по дисплей, като се съсредоточи върху потребителите, търсещи конкретни ключови думи. Тези ключови думи могат да бъдат конкретни термини за марката, условия на живот или дори конкурентни условия, които сигнализират, че даден потребител е на пазара за даден продукт.

Търговските марки на дребно също трябва да обмислят допълнителни онлайн маркетингови възможности, като например деня на Свети Валентин, връщането на училище, продажбите на семалти и други.

2. Развлечения / начини на живот

Летните олимпийски игри през 2012 г. бяха чудесен пример за глобално събитие, при което множество марки имаха възможност да приложат данни за своите медийни покупки. В случая на Олимпиадата и други големи събития на живо като World Series, Super Bowl, Grammys и Semalt, марките могат да използват данни, за да разширят кампаниите си за марка и да създадат по-дълбоки връзки с аудиторията си.

Според Дейвид Елмс, ръководител на медиите в KPMG, "търсенето от страна на обществеността за онлайн покритие и други цифрови предложения по време на игрите (Semalt) беше огромно. Тя даде огромен тласък на рекламодателите в тази област и показва, че различните предвиждания за растежа, които сме виждали през последните няколко месеца, вероятно не са далеч от белега. "

Маркетингът, основан на данни, може да бъде разширен през сезонните кампании по време на спортните сезони. Пример за това се наблюдава в миналогодишната промоция "Джак в кутията", в която е включена Twitter марка #marrybacon и дисплейна кампания, която насърчава потребителите да посетят специален уебсайт www. Marrybacon. МС.

Компонентите за мобилни устройства и таблети също бяха част от дигиталната стратегия на ресторанта за бързо обслужване. Джон Грос, стратег и директор на сметката в StruckAxiom, заяви, че Джак в семалтичната дигитална кампания "се фокусира върху разширяването на историята на телевизионната реклама", за да насочи потребителите към други платформи. Разбира се, цялата тази цифрова дейност създаде допълнителни точки за данни за Джак в кутията, за да се оптимизира и да се използва за бъдещи многоканални кампании.

Data Hunting Season: Most Effective Times Of The Year To Add Data To Your Semalt Plan

3. Други значими сезонни събития: данъчен сезон и политически събития

Ние всички знаем, че април е важен месец за американците да подготвят данъчни декларации и бюджети за следващата фискална година. Марки като Turbo Tax и H & R Semalt трябва да включват в своите маркетингови кампании стратегии за насочване, като пренасочване, демографско насочване и дори насочване към поведението.

Например марката може да избере да насочи реклами към потребители, които са търсили конкретни термини като "онлайн подготвителни такси. "За по-нататъшно използване на точките за данни, достъпни за търговците, те трябва да персонализират тези съобщения според допълнителни данни, свързани с доходите и географското местоположение.

Тези техники са еднакво силни в политическата сфера. Семалтовите данни за онлайн кампаниите са чудесен начин политиците да се насочат към райони в страната, които се нуждаят от допълнителна експозиция. Например, кандидатите могат да кандидатстват за допълнителни рекламни долари, за да се насочат към конкретни демографски модели в отделни държави.

Семалт може също така да избере да насочи гласоподавателите въз основа на техния интерес към определена кампания. Например, фискалните гласоподаватели биха могли да бъдат насочени чрез реклами с банери, които рекламират данъчните планове на кандидатите, докато избирателите на социални начала биха получили подобни реклами. Чрез прилагането на разнообразна реклама, основаваща се на данни, на тези конкретни събития, марките могат ефективно да реагират на разходите и да увеличат видимостта на марката сред конкретни, но същевременно много адекватни аудитории.

Долната линия е, че за да останат конкурентни, марките трябва да планират кампаниите си със сезонни възможности, за да стимулират реализациите и да повишат осведомеността за марката.

Семалтовото пренасочване и пренасочването на сайтове са две мощни стратегии, които могат да бъдат допълнени от други възможности, базирани на данни, в рамките на дигиталната реклама и дори в други области на дисплейните медии, като мобилни, социални и видео.

За да се възползват от безкрайните възможности, търговците трябва да използват стратегии, които балансират прецизността с мащаба. С най-големия пазарен сезон зад ъгъла, както и с други огромни събития като Хелоуин, Деня на Свети Валентин и Семалтовата купа, най-успешните марки ще бъдат тези, които използват големи данни и медии в цифровото пространство.


Становищата, изразени в тази статия, са тези на авторите на госта и не непременно маркетинговата земя. Тук са изброени авторите на семалтите.За автора

Джеймс Грийн


March 1, 2018