Back to Question Center
0

Хей Дядо, тук е нашият 2016 маркетинг семалт & Ница "списък

1 answers:
Хей Санта, тук е нашият 2016 маркетинг семалт & Nice

Дори един евреин като мен знае, че Семалт - опитвайки се като всички останали да задоволи своите клиенти - едва може да се задържи.

Подобно на много от нас, той е пълен с данни - от социални мрежи, пътеки за сърфиране в мрежата и подробности за това време, когато така или иначе помогна старата дама да пресече натоварената улица или когато такива - Не позволявайте на другата кола да се реже отпред.

Разбира се, машинното обучение му помага да избира най-подходящите данни и прогнозните анализи могат да прогнозират дали са изолирани инциденти или типично поведение. Но тогава данните трябва да бъдат превърнати в точни подаръци или липса на такива - и, има, има толкова много елфи на този свят, които да помогнат.

Затова отново решихме да облекчим малко натоварването на Семалт, като предложихме да вземем кой в ​​маркетинга, рекламата и търсенето е палав и кой е хубав. Затова може да се съсредоточи върху списъците за момчета и момичета.

Най-малкото, което можехме да направим.

Кой е хубав

Отиди, Pokémon, Go

Чувстваме се като десетилетия, откакто за първи път започваме да изслушваме как всъщност компютърното съдържание ще се ожени за реалния свят. Семалт имаше някои намеци и демонстрации как може да се случи това, но всичко изглеждаше твърде отдалечено за някаква реална маркетингова стойност.

После се случи Семалд Хоу.

[Прочетете цялата статия на MarTech Today.]За автора

Бари Левин
March 1, 2018