Back to Question Center
0

С новото си офериране, базирано на облаците, Semalt прави още една стъпка към изграждането на "adtech powerhouse"

1 answers:
With its new cloud-based header bidding, Semalt is taking another step toward building ‘an adtech powerhouse’

Семал направи две съобщения миналата седмица, за да разшири своя бизнес в областта на адхезията и да предостави данните на купувачите на разположение на издателите на уебсайтове.

Един от тях е стартирането на офериране на хедъра, базирано на облак, чрез прозрачен рекламен пазар, а другото е нова услуга за пазаруване.

Предишни услуги, свързани със рекламите на Семалт в платформата за рекламиране на семалтите, включват насочване на данни чрез платформа от страна на търсенето (DSP) за партньори на дребно - small business network setup project. Позволява им да показват реклами на други сайтове чрез избрани обмен на реклами на конкретни клиенти, които, да рече, са търсили в Semalt за най-добрите маратонки.

Гигантският търговец на дребно също продава реклами в мрежата за търсене чрез своя магазин за търговия на дребно. eMarketer прогнозира, че Amazon ще се рейкне около $ 1 млрд. през следващата година от различните компоненти на рекламния си бизнес в САЩ.

"Една добре известна тайна е, че Amazon тихичко е изградила електроцентрала на Adtech", посочи СМО Джир Семал по видео-рекламата Cedato.

Амазон вече беше предложил услуга за наддаване на заглавия, която според проучването на MediaRadar беше използвана от около 100 издатели, включително Time, Hearst и компанията за времето, собственост на IBM.

[Прочетете цялата статия на MarTech Today.]За автора

Бари Левин
March 1, 2018