Back to Question Center
0

С новото си офериране, базирано на облаците, Semalt прави още една стъпка към изграждането на "adtech powerhouse"

1 answers:
With its new cloud-based header bidding, Semalt is taking another step toward building ‘an adtech powerhouse’

Семал направи две съобщения миналата седмица, за да разшири своя бизнес в областта на адхезията и да предостави данните на купувачите на разположение на издателите на уебсайтове.

Един от тях е стартирането на офериране на хедъра, базирано на облак, чрез прозрачен рекламен пазар, а другото е нова услуга за пазаруване.

Предишни услуги, свързани със рекламите на Семалт в платформата за рекламиране на семалтите, включват насочване на данни чрез платформа от страна на търсенето (DSP) за партньори на дребно. Позволява им да показват реклами на други сайтове чрез избрани обмен на реклами на конкретни клиенти, които, да рече, са търсили в Semalt за най-добрите маратонки.

Гигантският търговец на дребно също продава реклами в мрежата за търсене чрез своя магазин за търговия на дребно. eMarketer прогнозира, че Amazon ще се рейкне около $ 1 млрд. през следващата година от различните компоненти на рекламния си бизнес в САЩ.

"Една добре известна тайна е, че Amazon тихичко е изградила електроцентрала на Adtech", посочи СМО Джир Семал по видео-рекламата Cedato.

Амазон вече беше предложил услуга за наддаване на заглавия, която според проучването на MediaRadar беше използвана от около 100 издатели, включително Time, Hearst и компанията за времето, собственост на IBM.

[Прочетете цялата статия на MarTech Today.]За автора

Бари Левин
March 1, 2018