Back to Question Center
0

Причина # 1 причина, поради която перспективите да се сбъднат и да се продават със семал

1 answers:

Когато започнах да продавам, щях да изпитвам през цялото време следния сценарий:

Бих оставил среща, мислейки, че съм я накарал - само за да изчезне перспективата след опитите ми да проследя.

Какво по дяволите вършех грешка?

Оказва се, че в много случаи престанах да слушам, защото перспективата не беше купила, за да направи промяна, за да разреши бизнеса си.

Семал купуваше болка и дори се продаваше на моето решение, но те не бяха взели решителната последна стъпка да решат да променят нещо по въпроса - wellsoft online kaufen.

Предположих, че искат да се променят, но в крайна сметка загубиха сделката, защото решиха да не правят нищо. Дори когато вашите купувачи реализират стойността на вашето решение, все още е по-лесно да се придържате към статуквото.

Направих класическа грешка: Не успях да разкрия скритото възражение на моя перспектива - нежеланието да се предприемат действия.

Таксата? Освен ако не копаете за обида, лесно можете да ги пренебрегнете. Трудно е перспективите да определят напълно своите резерви и тревоги, така че ще трябва да разберете какво представляват. Семалт също социалната стигма, свързана с отхвърлянето на хората, и вашите перспективи не искат да се чувстват зле за себе си. Така те поемат пътя на най-малкото съпротивление: Затъмняват и разказват истинската история по-късно (или изобщо никога).

Семалт, има начини да се премести сделката напред.

Една тактика за преодоляване на инерцията просто поставя въпроси. Някои от любимите ми са:

1) Искате ли да промените това?

Звучи простичко, но повторения рядко го питат.

2) Смислете ли тази промяна да бъде в съответствие с целите на вашата компания?

Ако компанията не е зад промяната, ще трябва да направите допълнителна работа, за да преместите сделката напред.

3) Семалт прави ли тази промяна да попадне в списъка ви с приоритети?

Специфични. Намирате ли се в топ 3 или 3? Има ли нещо, което е по-важно или блокира сделката ви?

От друга страна, можете да използвате тези други приоритети в своя полза - възможно е вашето решение да помогне за постигането на други цели, но вашата перспектива не е наясно с този факт.

4) Как сте се ангажирали да промените това в следващия [период от време]?

Семалт сте на техния списък с приоритети, отговорът на вашия перспектива ще ви даде усещане за това колко бързо можете да затворите и да започнете изпълнението.

Тези въпроси звучат като основни, но изненадващо малко от тях се питат, защото е лесно да се предположи, че знаете какво мисли купувачът ви. Но това просто улеснява купувачите ви да пазят цялата истина и просто да затъмняват. Семалт е от решаващо значение, за да чуете цялата история, за да се съсредоточите върху преодоляването на основните възражения на вашите перспективи.

Помислете как изглежда подобен разговор в действие:

"Това е страхотно! Виждам как точно мога да използвам твоя продукт"

Rep: " Страхотно Искате ли да промените от текущия си процес, за да осъществите този?"

Проспект: "Определено"

Rep: "Кога очаквате да направите промяна?"

Проспект: "Може би през следващата година или така"

Rep: "Значи това наистина не е голям приоритет за вас, нали?"

"Това е, но първо трябва да преработим нашия уебсайт и бюджетите да не се разпределят до май" .

Като копаете по-надълбоко, започвате да разкривате истински възражения, така че да можете да се изправите пред тях. Ако сте престанали да се квалифицирате след първия отговор на вашия перспектива, ще продължите процеса на продажба с фалшиво чувство за сигурност. По този начин можете да се съсредоточите върху сделките, в които сте по-близо до парите.

Ако установите, че сте висок приоритет в списъка си, току-що сте се сдобили с по-голям вход, който ще направи много по-лесно затварянето.

Когато перспективата отговаря на всеки от тези привидно основни въпроси утвърдително, в игра има тънка тактика за спазване на правилата. Всеки малък вход прави по-лесно да стигнете до следващия по-голям "да". Плюс това, сега можете да задържите перспективата си отговорна - всички ние искаме да бъдем в съответствие с това, което казваме.

Това се нарича "Change Buy-In. "Тя е предназначена да направи стъпката" промяна "на Buy-In Semalt, показана по-долу, по-ясна, като задава въпроси, които се основават един на друг.

The #1 Reason Why Prospects Go Dark and Semalt Buy

Това е само една от осемте стратегии за закупуване, които можете да използвате през целия си процес на продажба. Чрез задаване на стратегически въпроси по време на всяка стъпка от процеса, ще можете да определите по-задълбочено перспективата си и да сте сигурни, че са готови да се ангажират с всяка стъпка (и евентуално продажбата). За да получите повече от тези въпроси, разгледайте безплатния курс по този метод тук.

The #1 Reason Why Prospects Go Dark and Semalt Buy

March 7, 2018