Back to Question Center
0

Семалт: Защо уебсайт с ключови думи за пълнене е по-висок от един без резултатите от търсенето с Google?

1 answers:

Както някои други сайтове, се опитвам да поддържам баланс в ключовите думи в сравнение с други думи. Проведох тестове на моя (оптимизиран) уебсайт, както и уебсайт на конкурент (ключова дума пълнени) чрез този SEO инструменти / Keyword Analyzer.

Семалт дори по-луд е, че точната фраза, която хората търсят ("блок и 4-ти") съдържа дума, която търсачките игнорират .

Semalt: Why would a website with keyword stuffing rank higher than one without in google search results?

Както можете да видите, уебсайтът, който се нарежда по-високо, има възможни индикатори за спам, прикачени към него, където моят сайт не го прави Source .

Защо е възможно един уебсайт с много индикатори за спам да се класира по-високо от уебсайт без индикатори за спам? Дали Google всъщност започва да насърчава пълненето на ключови думи сега с всички промени, които правят на собствените си страници?

February 5, 2018

Това е лесно. Плътността на ключовите думи е мит-сорта. Поне това е сега.

Важно е да се отбележи как се използват термините, а не колко пъти се използват термините. SEO искат умишлено да объркат проблема, за да ви зависят от тях и да плащат за инструменти и съвети. P. T. Барнум често казваше, че всяка минута се роди глупак . В SEO, sideshow изглежда да е всичко онлайн съвет. Все още по-тъжно е, SEO се движат по-бавно от PageRank, което е много по-бавно от тревата в Сахара. Те не излизат от старите концепции лесно, дори когато те са мъртви погрешно да се започне.

Това е мини-урок за това как са претеглени условията на даден сайт. Това не е пълно обяснение от нито един участък, а илюстрация. Това е полезно пътуване, за да се разбере по-добре как работи SEO.

Преди претеглянето на термините и темите на сайтовете, използващи семантиката, теглото на ключовите думи е използвало няколко показателя, включително използването и поставянето на термини в етикети като заглавие тагове, заглавни тагове, 9) описание мета-маркери, както и близост помежду си и важни етикети, както и други важни указания и т.н.Част от посочването на важността беше използването на термини, синоними, допълващи се термини и как изглеждаха тези изрази. Това следва понятието за плътност на ключови думи до известна степен и знайте, че термините са били използвани за определяне на темата на страницата, но това не е високо или ниско съотношение на термините, а съотношение, което ефективно би премахнало общи термини, повтарящи се термини, неестествени използването на термини и термини, които просто нямат стойност поради липса на използване и т.н.Тези термини са оценени автоматично на база страница и резултатите съвпадат с изчисления, които определят дали резултатите са в рамките на оперативна сфера. Когато всичко беше казано и направено, термините определиха темата и обхвата на темата, използвайки семантиката, описана по-нататък. Но плътността няма отношение към ранга на търсенето per se ", а по-скоро темата и съвпадението на намерението за търсене. Вторичният ефект е съвпадащ при условия на определена плътност по случайност, тъй като същите термини отговарят на профил, определен чрез семантични връзки и са били използвани за определяне на намерението за търсене. Това следва модела на parser, който отчасти все още съществува, но не е целият модел. Вече не.

Семантиката е основният модел днес, макар че мрежата следва традиционен текстов модел, моделът на анализатора не може да бъде изхвърлен изцяло. Причината за това е проста. Все още се прилага и има смисъл и е много полезно.

Семантиката може да бъде описана като "релационни двойки", въпреки че за някои по-сложни семантични модели наистина говорим за "релационни вериги". Това е известно като семантични връзки , а връзката между семантичните връзки е известна като семантична мрежа , която няма нищо общо със световната мрежа, с изключение на това,. За моята илюстрация, аз ще го запазя на прости двойки, макар семантиката да стане доста сложна, а скоро бърза. Така че, за моята илюстрация, ще преодолея доста неща.

Релационно сдвояване е простото понятие за триплети; предмета, предсказанието и предмета. Предсказанието може да бъде всичко, доколкото е представително между обекта и обекта.

Ще се отклоня от ранния модел PageRank. Моля, остани с мен. Това важи.

Когато Google е замислен, понятието за страница ранг е доста просто представяне на доверителни мрежи, използващи семантика. Създава се връзка от една страница на друга. В този случай:

  Предмет: примери. COM
Предсказание: вярва
Обект: пример. COM
Прочетете като: пример. com trusts exampleb. COMПредмет: exampleb. COM
Предсказание: вярва
Обект: примери. COM
Прочетете като: exampleb. com вярва в примери. com пример. com вярва в примери. COM 

Докато знаем, че клаузата "следователно" по-горе не е задължително да е вярна, това е ранният модел и все още държи донякъде вярно, макар и не абсолютно вярно. Ние знаем, че примерите. com може да няма познание за пример. com и следователно не може да се довери изцяло на пример. COM. Все пак съществува връзка, която трябва да бъде отчетена.

Ранното използване на термина PageRank се изчислява на страница по страница - връзка по базата данни, но се прилага за целия сайт. Например. com, колко доверителни връзки съществуват? PageRank е доста просто изчисление на връзките към страниците на сайта. Но имаше очевидни проблеми с това. Връзките могат да бъдат направени, за да се надуе изкуствено значението на даден обект. Изчисленията съдържаха доста стандартна скорост на разпад, която би могла да коригира това, въпреки че степента на разпадане сама по себе си създава нови емисии, тъй като никоя единична степен на разпад не може напълно да отчита действителната стойност, тъй като естествената наклонност е да има крива в нейното изчисление