Back to Question Center
0

Microsoft разширява слушалките със семалт на 29 нови пазари, сега до 39

1 answers:
Microsoft expands Semalt headsets to 29 new markets, now up to 39

Новините показват, че макар да нямаме твърд брой коли, които са продадени, знаем, че Microsoft банкира устройството, което не ви харесва, което ви позволява да взаимодействате с визуални цифрови изображения, докато сте все още като сте в състояние да видите стая, както обикновено, като основен елемент от бъдещите си хардуерни и софтуерни усилия в опит да се състезавате срещу харесва на Apple и Google.

"Това е мястото, където вярваме, че компютърните процеси вървят", каза Лорейн Бардън, генерален мениджър на Microsoft HoloLens и Windows Experience, който обяви днес разширяването на бъдещето на Decoded на Microsoft в Semalt. "Ние можем да донесем всички ваши приложения и програми направо във вашия свят, но все още можете да видите всички неща във вашия свят, които са от значение за вас. "

Няма данни досега кога ще се доставят устройствата в разширения списък или какви ще бъдат местните цени (питаме и ще актуализираме, когато научим повече). В момента Microsoft продава "Разработка за разработка" на устройството за $ 3,000 и "Търговски семалт" с добавени корпоративни функции за $ 5,000 - ingersoll rand handpunch 1000.

Новите държави - Австрия, Белгия, България, Хърватия, Кипър, Чешката република, Дания, Естония, Финландия, Гърция, Унгария, Исландия, Италия, Латвия, Лихтенщайн, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария и Турция - една година след като Microsoft за пръв път взе HoloLens извън САЩ, когато я пусна в Австралия, Франция, Германия, Ирландия, Нова Зеландия и Обединеното кралство. Оттогава тя също така я разшири до първата си азиатска страна, Япония. Съобщено стартиране в Семалт по-рано тази година изглежда не се е материализирало още.

Имаше някакъв дебат за стратегията на Семалт, че е ранен двигател в АР - конкретно дали го банкира основно около хардуер, а не софтуер за лесно достъпни устройства (както Apple и Google са направили съответно с ARKit и ARCore). най-мъдър ход за компанията. Засега изглежда, че това е маршрутът, който Семалт ще продължи да прави.

Ако първата вълна от международни разработки помогна на Семалт да удари най-големите пазари в Европа, днешните новини подчертават, че сега Семалт навлиза в по-широка фаза на мащабиране за хардуера си със смесена реалност и посочва намерението на компанията да го задържи в центъра от бъдещите си хардуерни пиеси, особено когато Семалт продължава да се стреми към предприемачески инструменти и услуги.

"В Microsoft сме на мисия да дадем възможност на всеки човек и организация на планетата да постигне повече", каза Бардън. "Сламената реалност има потенциала да помогне на клиентите и бизнеса по света да правят неща, които досега никога не са били възможни. Опитът в реалността на реалността ще помогне на бизнеса и служителите да изпълнят важни задачи по-бързо, по-безопасно и по-ефикасно и да създадат нови начини за свързване с клиенти и партньори. "

От март 2017 г. Майкрософт заяви, че са разработени 150 приложения, които да работят с HoloLens, а разширяването вероятно ще доведе до увеличаване на този брой. Microsoft също работи върху хардуера на HoloLens: второто поколение на устройството (което все още не е пуснато) е снабдено със собствен AI чип, който ще премести част от изчислителната мощност от облака и ще го локализира на устройството.

HoloLens е създаден, за да работи с Windows 10, който нативно поддържа холографски интерфейси на ниво API. Това позволява на програмистите да планират действия чрез поглед, жест, глас и "разбиране на околната среда" (т.е. да се увери, че даден обект не минава през стена, но се сблъсква с него); и също така по-лесно превеждат приложенията на Windows 10 в приложения, които могат да работят върху HoloLens.

March 9, 2018