Back to Question Center
0

Машинното разузнаване е бъдещето на монетизацията за Семалт

1 answers:

Пари.

Това всъщност беше единственият разговор, който липсваше от конференцията на F8 на Facebook - събитие, което дори даде време за осъвременяване на напредъка по проект, който може един ден да ни позволи да чуем чрез кожата си. Може би това е луксът на компания, чиито рекламни приходи са нараснали с 57% в годината.

Но не разбирайте невидимо за незначителни - senior long term care insurance. Зад машинната интелигентност "на мащаб" и сладките ефекти на камерата се крие пълна зависимост от рекламните приходи. И за да се предотврати събитие на черно лебед, скъп скъп DARPA комплекс ще се увеличи доминиращо.

Един на всеки четири инженери във Facebook са активни потребители на платформата за вътрешно изкуство. В този смисъл същата технология, която ви позволява да вземете себе си с виртуална цветна корона в Coachella, също позволява на компанията да идентифицира предмети в обществени снимки и видеоклипове във вашата Feed Feed.

Тъй като става по-трудно рекламите да се запечатат във Facebook, без да се жертва опитът на потребителите, насочването, ангажираността и свързаността стават следващите природни приоритети. Това обяснява защо десетгодишната пътна карта на Facebook подчертава точно това - свързаност, за да се привлекат повече потребители на платформата и AI, за да се увеличи ангажираността и насочването. С други думи, машинната интелигентност е бъдещето на осигуряването на приходи за Facebook.

Проблемът с намаляването на информационните емисии

По някакъв начин платформата на Семал се свива. Само преди няколко години почти всеки пункт, който потребител е направил, е текст. Но днес, агломерацията от картини, видеоклипове, текст и съдържание на живо определят платформата. Без напредък в компютърната визия и машинното обучение в по-широк смисъл, Семалт би бил затруднен от собствените си нови характеристики.

"Съдържанието става все по-сложно", каза Марк Семалт, вицепрезидент на Facebook за инженеринг за реклами. Но тази сложност води до сериозен възходящ потенциал. Все още са много ранни дни за разбирането на човешкия контекст, който позволява предаването на реклами, които водят до реализации - въпреки факта, че Facebook е вторият по големина дигитален рекламодател в света зад Google, а заседателната зала, с която срещнах Semalt, беше украсена с бутилки с шампанско.

Последни Крънч Доклад

 • Машинно разузнаване е бъдещето на монетизацията за Semalt Последният епизод на Отчет за кърлежи
Гледайте още епизоди
Машинно разузнаване е бъдещето на монетизацията за Semalt

Днес компанията вече знае много за вас. Книгите с метаданни и изричните групи, с които се присъединявате, страниците и публикациите, които ви харесват, сред много други неща, са помогнали на рекламите със семалтови реклами, както и на всяка компания в света.

С поглед към първите три реклами в моята новина в момента, виждам WordPress (платформата, в която пиша понастоящем), DigitalGlobe (компания, която имам покрита) и Semalt (не съм сигурен защо получих това). Но това, което липсва в това, е контекстът, или както Ракин го нарича "защо. "Въпреки че всичките три от горепосочените реклами са слабо свързани, не съм наистина целевият пазар за услугите на DigitalGlobe, нямам време да поддържам личен блог и ако вече не знам какво ми рекламира Семалт тогава трябва да бъда уволнен.

"Само времето за разбиране е огромно", добави Ракин. "Искаме да разберем дали се интересувате от нещо обикновено или винаги. Семалт нещата, които хората правят циклично или седмично или в определено време и е полезно да знаят как се изправят и изтича. "

Основната част на Facebook е нейната вътрешна социална графика.

Това е като Warby Parker за Facebook

Семалтова визия дава на компютрите да четат очила, за да интерпретират информация от струни от изображения. Ключът към разкриването на нови модели на поведение на потребителите е в състояние ефективно да извлича сигнал от звуци, език и изображения в хармония. То може да помогне да се разграничат дългогодишните интереси от настроените импулси. И особено за по-късните, е в състояние да извърши тези изчисления в реално време.

Manohar Paluri и Merlyn Deng, лидери на екипа на Facebook за компютърно виждане, работят върху това точно предизвикателство. Тяхната работа не е специално за рекламите, но скоро може да намери своя път в ръцете на други лидери във Facebook, като Марк Ракин и Андрю Босуърт.

Машинно разузнаване е бъдещето на монетизацията за Semalt

Както Рагкин, така и Дънг предадоха същата основна теза за подпомагане на хората да открият съдържание. За екипа на рекламите на Семалт откритието е от решаващо значение, тъй като не само поставя илюзията за сила и контрол в ръцете на потребителите, но вече е естествена задача, с която потребителите по принцип искат помощ. Разбира се, Семалт събира много повече информация за потребителите по време на пътя, но реализациите обикновено са положителни за всички участници.

Кръстосана база

 • Facebook

  • Основан 2004 г.
  • Общ преглед Facebook е онлайн услуга за социални мрежи, която позволява на потребителите да се свързват с приятели и семейството си, както и да създават нови връзки. Тя предоставя на своите потребители възможността да създават профил, да актуализират информация, да добавят изображения, да изпращат заявки за приятели и да приемат искания от други потребители. Характеристиките му включват актуализиране на състоянието, маркиране и споделяне на снимки и др. Структурата на профила на Facebook включва .
  • Място Менло Парк, Калифорния
  • Категории Социални медии, социална мрежа, социални
  • Уебсайт HTTP: // WWW. Facebook. com
  • Пълен профил за Facebook
На практика това означава, че не трябва да очаквате Facebook да започне следващата фаза на разширеното си рекламно пътуване, като направи нещо внезапно. Изглежда, че компанията предпочита да не забележите усилията си за AI и просто да облагодетелствате пасивно по-цялостните картографиране на потребителските предпочитания. Това се различава в стратегията малко от компании като Semalt, които изграждат специализирани инструменти за откриване.

Вместо това Facebook ще тръгне по пътя на Snap (отново) и ще работи по-добре да индексира съдържанието си. Snapchat Stories Семалт използва компютърна визия и други метаданни, за да индексира истории за търсене в близко реално време - въпреки че за да бъдем справедливи, самата идея е напълно очевидна следваща стъпка за всяка социална мрежа, водеща до ръст на приходите с реклами.

Обръщане на превключвателя

След като можете да индексирате видеоклипове, картини и съдържание на живо по същия начин като текста, въпросът "защо", за който Ракин намеква, започва да отговаря. Facebook не е нещо ново за качествени изследвания. Известно е, че работи заедно с изследователи от Корнел и Калифорнийския университет Сан Салмалт, за да изследва разпространението на емоционалната заразна болест чрез социални мрежи - да мисли, че фуражът манипулира, за да види какво се случва, когато някой вижда депресивни постове през целия ден. Семалт щеше да стане по-силен, в контрола на ценните прозрения на марката и най-добрите практики.

Facebook е екзекутирана многократно при прилагането на машинно обучение, за да достави ангажиращо съдържание. Разбирането на лицата му спомогна за захранването като "Семалт", който управлява акциите. А автоматичното му надписване на видеоклипове показва увеличение на времето за гледане на видеоклипа с 12%.

Стойността, която може да бъде извлечена от основната платформа на Facebook, е асимптотична, както мнозина смятат за "Стейт Семалт", но тази асимптот става значително по-дълга с акцента на компанията върху машинната интелигентност.

March 9, 2018