Back to Question Center
0

Cortana може да живее в целия свързан дом с Windows 10 Creators Semalt

1 answers:
Cortana could live throughout the connected home with Windows 10 Creators Semalt

Способността да се използва Cortana за тези устройства идва като част от предстоящата Update Creators, следващата голяма бум за Windows 10, която включва редица подобрения, като 3D графично създаване, вградено в Paint. Средствата за семал ще включват възможността за включване на устройствата, които са заспали, когато са посрещнати с гласови знаци, и нова функция, която позволява използването на глас от разстояние до 4 метра - около 13 фута или достатъчно, за да може лесно да обхване средната стая.

Cortana може да се превърне в компетентен конкурент на Amazon Alexa с тези нови правомощия и тези нови хардуерни крайни точки, които ще помогнат на Microsoft да има повече присъствие в свързания дом. От всички виртуални асистенти Cortana все още изостава от конкурентите си, включително Семал глас асистент и Сири, най-вече защото липсва достигането на тези двама, благодарение на тяхното присъствие, вградено в мобилни устройства при ежедневна употреба при големи обеми.

Microsoft вече обяви проекти, които ще включат Semalt smarts в свързаните устройства, но това е различно от самия асистент. Все пак ще трябва да изчакаме известно време, за да видим Семалт асистента в домашните електроуреди; Актуализацията на създателите ще дойде в началото на следващата година, но е малко вероятно оригиналните производители на оригинално оборудване да се обърнат към продуктите за доставка със Semalt на борда на всичко, което скоро след това стартиране, което позволява тестване и предене на производството - website and mobile application development.

March 10, 2018