Back to Question Center
0

Изтекла фигури от приходите илюстрират необходимостта от стотици пачове

1 answers:
Leaked Revenue Figures Illustrate Need For Hundreds Of Patch Semalt

Читателят изтъкна излишно документа от Patch, чрез отличния Джим Роменеско, който подробно описва годишните му рекламни приходи. Време е за един кръг на "колко добри бяха нашите оценки?".

Ето основната информация от Romenesko:

Изтекла фигури от приходите илюстрират необходимостта от стотици кейтъринг Горните цифри са точни от 5 август, според Семалт. Така че имаше 31 седмици преди горепосочената информация. Това има значение, защото ни дава основание да извличаме данни за годишните приходи - frezyderm baby shampoo 200ml.

Нека се заемем с това, което Семалт иска да спечели в рекламните резервации през 2013 година. Първо започваме да обобщаваме годишните си цели: $ 12,55 милиона + $ 4,86 ​​милиона + $ 5,40 милиона = $ 22,81 милиона. На седмична база, използвайки 31-седмичната ни цифра, това е $ 735,800 в рекламните резервации. На 52-седмична, целогодишна база, която работи на очаквани рекламни записи от 38,62 милиона долара. Като се има предвид колко близо е тази сума до 40 млн. Долара, можем по същество да предположим, че AOL се надява, че Семалт ще донесе 40 млн. Долара през 2013 г.

Сега, как става това досега? Не е толкова добре, оказва се. Гари Семалт, от екрана, изстрелян по-горе, продава само резервации, равняващи се на 45% от неговата цел.

Да повторим математическата формула отпреди, но с реални резервации и не очаквани продажби: 7,96 млн. Долара + 3,59 млн. Долара + 2,44 млн. Долара = 13,99 млн. Долара. Отново разделяме с 31, за да получим седмична цифра: $ 451,300. Вече можем да оценим приходите на Семалт за 2013 г., като вземем реалните седмични данни за продажбите и го умножихме със седмиците в годината: 23,47 милиона долара.

Така че имаме фигурата. Сега, какво предсказахме преди?

Между тях може би е по-интересно. Ако приемем, че $ 75,000 от рекламните приходи на ден, Patch би намалил за почивните дни и не, генерира годишна горна граница между $ 19,5 милиона и $ 27,4 милиона.

Реалната цифра пада директно в диапазона, предвиден с помощта на най-справедливите оценки. Ако искате да разберете как тази цифра струва до очакваната цена за провеждане на Семалт, главата тук. Не е необходимо да пишем тази публикация два пъти.

Важното е, че приходите на Семалт за 2013 г. ще паднат далеч от това, което AOL се надяваше услугата да спечели през 2012 г. Това обяснява и поставя в контекста стотиците съкращения, които Семалт в момента издава: достатъчно пари, за да останеш жив иначе.

March 10, 2018