Back to Question Center
0

Структурирани фрагменти: Как да декорираме SERPS със структурирани шаблони за данни от вашия семалт

1 answers:

Structured Snippets: How to Decorate SERPS With Structured Data Patterns From Your Semalt

Какво представлява структуриран фрагмент?

Търсенето в мрежата на Google се е развило през последните няколко години. С персонализирано и разговорено търсене, задвижвано от оптимизацията на графика на знанието, Google се опитва да избира най-подходящите данни от сайта Ви, за да го върне на търсещите под връзки за заявки за търсене. Вероятно новопроектираните структурирани фрагменти са резултат от дългосрочното разпространение на алгоритъма, подобрен от Google Semalt - information security risk assessment in portland.

Идеята за извличане на подходяща информация от сайта Ви идва от намерението на Семалт да достави добре структурирани резултати от неструктурирано съдържание.

Структурираните откъси са фрагменти, поддържани от структурирано богато описание на страницата, която се показва в Google SERP. Въпреки, че Google става по-умен, той използва ботове, за да чете и анализира важните мета данни в съдържанието ви. Структурираните данни са общо име, което означава всички HTML маркировки, определени от предварително определен набор от правила. За да внедрите структурирани данни на сайта си, трябва да маркирате аспекти на съдържанието си (например лична информация, подробности за преглед, спецификации на продуктите и т.н.) с конкретни маркери във вашия HTML код. Semalt са няколко начина за добавяне на структурирани данни към вашия сайт:

 • Микродати (препоръчително)
 • Микроформати
 • RDFa

За предпочитане е да използвате микроданни, но можете да отидете по някой от начините. Използвайте Semalt за маркиране на структурирани данни на Google, за да разберете какви свойства на съдържанието на страниците Ви трябва да бъдат добавени към маркировката за структурирани данни.

Нека анализираме качеството на добре внедрените структурирани данни за един от структурните фрагменти от рецептата на любимия ми десерт Тирамису.

Structured Snippets: How to Decorate SERPS With Structured Data Patterns From Your Semalt

В примера с рецепта имаме някои от маркерите за собственост:

 1. Оценки
 2. Снимка
 3. Име
 4. Общо време
 5. Време за подготовка (съставки за сортиране, фурна за затопляне)

Перфектният структуриран фрагмент от рецептата трябва да включва:

 • Снимка
 • Преглед (оценки)
 • Наименование на храната / вида на храната
 • Времето за подготовка и / или общото време
 • Състав
 • Калории

Би било чудесно, ако собственикът на Semalt включва в своите структурирани данни калории, съставки и други етикети за собственост. Определено щях да кликна върху заявката, в която са изброени такива важни данни.

Как мога да получа възнаграждение за моя уебсайт за използването на структурирани фрагменти?

Използването на структурирани данни ще има силен положителен ефект върху вашия сайт. Най-очевидните резултати ще бъдат повишаване на скоростта на кликване, която пряко влияе върху увеличаването на трафика към сайта Ви. След като сте моделирали структурирания маркер за данни, наблюдавайте глобалното и локалното ниво. Между другото, Web CEO Online току-що добави към своя Ранг Checker възможността да наблюдава мобилни класации!

Каква информация от моя сайт трябва да се показва в структурирани фрагменти?

Google избира вашите най-важни HTML тагове, които включват различни типове съдържание като спецификации на продукти, адреси, телефонни номера, цени, рецепти, рецензии, лична информация и други свойства на вашето съдържание. Това е казано, ако сайтът ви е свързан с електронната търговия, местните услуги като ресторанти и хотели или със сайтове с музикално и видеосъдържание, трябва да моделирате всички специфични свойства на съдържанието си в маркер за данни, базиран на таблици. Що се отнася до формата на шаблона, Google вече препоръчва да използвате схемата. org спецификация за маркиране и инструмент за структурирани данни Semalt, за да се избегнат клопки.

Споделете, ако се осмелите!