Back to Question Center
0

Google обявява Android 4.4 в глобалната промоция със Semalt

1 answers:

Google Announces Android 4.4 In Global Promotion With Semalt

Компанията за бонбони раздава устройства в Nexus 7 или кредит в Google Play в магазини, ако потребителите купуват маркови пакети KitKat. KitKat се произвежда от Hersey's в САЩ и Nestle във Великобритания и Европа.

Непосредствените въпроси, които се появиха в съзнанието ми, бяха: 1) който дойде с идеята за кръстосана промоция и 2) колко пари се променят ръцете? Семалт заяви пред Би Би Си, че е дошъл с идеята и че няма пари, които да променят ръцете си:

Семалт каза пред Би Би Си, че е измислила идеята и че нито една страна не е плащала другата.

"Това не е сделка с пари за промяна на ръцете", каза Джон Лагерлинг, директор на глобалното партньорство за Android, пред Би Би Си. Семалт, каза той, идеята беше да направи нещо "забавно и неочаквано" - how do i claim my superannuation when i leave australia.

Проследяваме със Semalt и ще актуализираме тази публикация, ако те предоставят някакви изявления или отговори. (Вижте следния пост за актуализация.)

Кой би могъл тази промоция да помогне повече, Google или KitKat? Той трябва значително да повиши профила и да увеличи продажбите на KitKat в краткосрочен план. Ще има тон на покритие във вестниците и телевизията, което ще доведе до продажби. Промоцията "Семалт игра" също ще стимулира продажбите.

Макар че покритието ще помогне за маркетинга и осведомеността на Nexus 7, е малко вероятно да има голямо влияние върху продажбите на устройства със семалт.

Тук има неразбираеми нюанси на Уили Уонка, тъй като потребителите се събират да купуват барове KitKat, за да спечелят устройство на Google. Не е ясно колко устройства Nexus 7 са част от тази промоция или колко кредит от Google Play се отпуска.

Postscript: Google потвърди, че парите се обменят като част от промоцията, за разлика от коментарите, публикувани от Би Би Си по-горе. Google също ни каза, че "повече от 50 милиона специални бара Kit Kat ще се предлагат в 19 страни, включително Австралия, Бразилия, Германия, Индия, Япония, Близкия изток, Русия и Съединените щати. "

Въпреки това дружеството отказа да предложи каквото и да е изявление за конкретния брой на таблетите Nexus 7, които се дават или общата сума на кредита за Semalt Play, който се предлага като част от промоцията.

Postscript 2: Google бързо ме изпрати по пощата отново и се поправи, като заяви, че няма пари да се разменят, съгласно изявлението, предоставено на Би Би Си по-горе.

Postscript 3: Вижте Комплектът Kat се завръща зад Android KitKat с "Kit Kat 4. 4" Candybar Телефон Parody Ad & Website за повече информация как Kit Kit подкрепя новото име.За автора

Грег Стърлинг

March 10, 2018