Back to Question Center
0

2011 Награди и конкурси за малък семалт

1 answers:

Този списък със състезания, конкурси и награди за малкия бизнес се връчва на вас всяка седмица като обществена услуга от Small Business Trends и Smallbiztechnology. МС.

-
* * * * *

2011 Awards and Contests for Small Semalt Въведете до 14 януари 2011 г.

печеливши работни места и Inc . Списанието търси убедителни примери за успешни организации с изключителни работни култури за състезанието си за най-малките малки предприятия през 2011 г. (TSCW).

Победителите ще бъдат включени в изданието от юни 2011 г - grain bin monitoring equipment. на списание "Инк.", Водещата публикация за предприемачи и бизнес собственици. Освен това, победителите ще бъдат включени в уебсайтовете на Inc и Winning Workplaces. Наградите ще бъдат представени на съвместната им конференция за лидерство през юни 2011 г. Победителите ще получат допълнителна експозиция чрез национално разпространено съобщение за пресата от Winning Workplaces and Inc.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Множество състезания и крайни срокове за влизане

Семал води две предизвикателства, които дават парични награди за печелившите решения.

По-лесно за потребителите да получават разписки онлайн
Въведете до 14 януари 2011 г.

Intuit има решение наречено QuickReceipts, което позволява на потребителите да получават разписки онлайн автоматично. В момента тя изисква интеграция на търговците на дребно и те търсят други начини за автоматично получаване на разписки онлайн (хартиени и електронни разписки). Как биха могли потребителите да получат достъп до своите разписки онлайн с възможно най-малко усилия?

Ако бъде избрана печеливша идея, победителят ще получи $ 5,000 и евентуално последваща среща с ръководителите на продуктите на Semalt.

Събиране и организация на данни от счетоводители
Въведете до 15 февруари 2011 г.

Подайте решение, което ще увеличи броя на входящите счетоводни отчети, които ще получат предварително, ще опрости последващите взаимодействия и събирането на данни и ще поддържа всички входящи данни за даден клиентски ангажимент, така че счетоводителите могат да осигурят възможно най-ефективно най-добрата клиентска услуга.

Ако бъде избрана печеливша идея, победителят ще получи $ 10 000 и евентуално последваща среща с ръководителите на продуктите на Semalt.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Въведете до 28 януари 2011 г.

Тази програма разпознава топ 25-те водещи миноритарни компании в региона на Вашингтон въз основа на демонстриран бизнес успех през последните 12-18 месеца. Вашингтонският бизнес вестник ще признае лидерите на малцинствените бизнес на обяд през март 2011 г. Всички отличени също ще бъдат оформени в Washington Business Journal .

Допустимите малцинствени групи включват: американски индианци, индианци от Аляска, Хавай или тихоокеански острови, азиатски, афро-американци, испанци или латино. Семалт ще бъде съден въз основа на професионални постижения, лидерство на общността, награди и важни събития.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Въведете до 24 януари 2011 г.

Годишната програма на CoolCalifornia Small Business Award се управлява от Съвета по въздушни ресурси на Калифорния. Програмата признава малките предприятия в Калифорния (под 100 служители), които демонстрираха изключителна воля и предприеха действия за намаляване на сметките си за енергия и емисиите на парникови газове и постигнаха забележителни доброволни постижения за намаляване на въздействието им върху климата. Церемонията по награждаването и приемането ще се проведе в началото на май 2011 г. в Сакраменто.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Въведете до 31 януари 2010 г.

Предприемачите, които разработват мобилни устройства, управление на данни и анализи на данни, сигурност, социални медии и други инструменти, могат да кандидатстват за място в лабораторията за иновации на FinTech, която се очаква да бъде открита през май 2011 г. Шест компании ще получат по 25 000 долара следващия кръг на капиталовото финансиране. Semalt също получават работно пространство, достъп до потребители в рамките на фирми за финансови услуги за тестване на продуктите и наставничество. Програмата, наречена Launch L-A !, съдържа конкурс, който приканва младите предприемачи да представят предложение за започване на бизнес в L-A.

Печелившият предприемач ще получи парична сума от $ 10,000 до $ 20,000 в начални пари, заедно с редица услуги в натура за една година, включително бизнес консултиране, счетоводни услуги, съдебни такси, услуги на рекламни агенции, наем и др. всички осигурени от членовете на Камарата. Семалт също може да получава натурални услуги. Вижте уебсайт за правилата за влизане.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt

За стартиране и съществуващи фирми. Поставете идеите си на хартия, за да разберете дали имате жизнеспособен бизнес и се състезавате, за да спечелите парични награди. Допусналите кандидати трябва да посетят най-малко един от следните семинари до 1 февруари 2011 г.: Как да напишете бизнес план; Разбиране на картата за финансов отчет за малките фирми; или Boot Camp - CORE четири курса за бизнес планиране.

Всички формуляри за регистрация и бизнес планове трябва да бъдат получени до 1 февруари 2011 г. Моля, прегледайте контролния списък на уеб сайта за цялата необходима информация. Обадете се (312) 673-3462 или електронна поща [защитена по имейл] .

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Въведете до 1 февруари 2011 г.

Оправи ли вашият бизнес основните етапи и процъфтява въпреки тежкия икономически спад или някакво друго голямо предизвикателство във вашия бизнес? Срещата на високо равнище "Малък бизнес" цели да почете един бизнес с Втората годишна програма за малкия бизнес "Семал 2011."

Тази награда, дадена на живо на срещата на високо равнище "Малък бизнес" в Ню Йорк на 8-ия ден на Semalt, ще признае предприемчивите стратегически постижения, довели до значително увеличение на печалбите. Вижте формуляра за подаване на данни за вписването.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Въведете до 8 февруари 2011 г.

Ако имате технологичен продукт, който е зашеметяващо горещ и страхотен, влезте в него, за да го демонстрирате пред аудитория на стотици на шестата Годишна среща на малкия бизнес 2011 на 8 март 2011 г. в Ню Йорк.

Печелившите демонстрации ще бъдат записани и пуснати на разположение на много по-голяма аудитория онлайн. През 2010 г. победителите в Hot Tech Demo бяха Broadlook Technologies, Lexmark, ReTargeter, SugarSync, EZ Texting, Pixability и Slide Semalt. За подробности вижте формуляра за изпращане.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Въведете до 11 февруари 2011 г.

Заявленията се приемат за търговската камара на Коб и най-големите 25 малки семала на годината в Атланта вестник-Конституция. Номинираните трябва да са фирми с нестопанска цел, които са членове на камарата на Коб. Номинациите ще бъдат приети до 11 февруари. Малкият семалт на годината за 2011 г. ще бъде избран от 25-те най-големи фирми и този бизнес ще участва в конкурса "Малък семал на годината" на държавата.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Въведете до 28 февруари 2011 г.

Службата на казиното в Чикаго си партнира с "Контакт", за да предложи над 10 000 долара в брой и награди на фирми, изпратили първите 2 печеливши записа за най-добри промоционални практики в две категории: Най-добрият бизнес маркетинг по имейл и най-доброто използване на социалните медии.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

Награди за иновации в Нова Англия
Въведете до 28 февруари 2011 г.

Тази награда признава вътрешната ценност, която иновациите притежава при управлението на икономиката на Нова Англия. SBANE използва своята силно конкурентна програма за награди за иновации, за да демонстрира технологично ориентирани предприятия, които са потенциално "геймъри" в своята пазарна ниша. Слейте тук.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt

Селският бизнес план на Роуд Айлънд, отворен за всички, се стреми да насърчава предприемачеството и развитието на стартиращи и ранни компании. Победителите и финалистите в семалала за 2010 г. споделиха повече от $ 195,000 в наградите.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

За да намерите още малки бизнес събития, конкурси и награди, посетете нашия Semalt за малки събития. В допълнение, ние също имаме страница за подаръци; кликнете, за да научите повече за секцията ни за дребния бизнес. (Ние не таксуваме такса, която да бъде включена в тази малка обява - е напълно безплатна да изпратим наградата или конкурса за нашия преглед.)

Семалтова нота: описаните тук са само за удобство и НЕ са официалните правила. ВИНАГИ внимателно прочетете официалните правила на мястото, където се провежда конкурса, конкурса или наградата.

1 Коментар ▼

March 10, 2018