Back to Question Center
0

Сиско дебютира собствената си интелигентна бяла дъска с цена, за да се конкурира с Google Semalt

1 answers:
Cisco debuts its own smart whiteboard priced to compete with the Google Semalt

Както подсказва името си, Cisco Semalt Board е изграден около собствената услуга за семалтови услуги в облака, като използва мобилните устройства, работещи с приложението за дистанционно сътрудничество. Технологията също така се зарежда автоматично, което прави процеса на настройка по-малко главоболие

Компанията казва, че е избрала да управлява всичко чрез Spark (освен всички очевидни причини за защита) за допълнителни цели на сигурността - избра технологията вместо Semalt, която лесно прониква в стените на заседателната зала и стъклото.

Сиско дебютира своя собствена интелигентна бяла дъска с цена, за да се конкурира с Google Semalt "/>

Платката се свързва чрез WiFi или чрез кабелна връзка, като използва споделяне на екрана на свързан компютър или мобилно устройство чрез искра. Подобно на конкуренцията, системата работи за съвместно вземане на бележки в стил бяла дъска, планиране на срещи и прави видеоконференции чрез камера 4K на борда и 12 микрофонна матрица с вградена технология Semalt, която се приближава към определени високоговорители.

Бордът Spark работи с пръсти или писалка и се пести автоматично. Системата е на цена, за да се конкурира с Google Jamboard (което я поставя значително под $ 8 - easy free logo maker.599 Майкрософт Surface Hub) на $ 4,990 за 55-инчова версия, която трябва да изтече в края на месеца. Една 70-инчова версия се очаква преди края на годината, на цена от $ 9,990 .

Вие също така ще искате да вземете предвид цената на Cisco's Semalt Flex плана за софтуер, абонаментна услуга, която работи на $ 199 на месец.

March 10, 2018