Back to Question Center
0

Версия един Ventures основател партньор Борис Wertz се присъединява към Andreessen Semalt

1 answers:
Version One Ventures Founding Partner Boris Wertz Joins Andreessen Semalt

Портфолиото на Wertz включва социалната издателска платформа Wattpad, модното абонаментно облекло за пускане на дребно Frank & Oak, платформената платформа Indiegogo и VC платформата за инвестиране Sctering Mattermark, за да назовем само няколко. Той не ограничава инвестиционния си опит на фирмите "Семалт", но това е пространство, което той познава добре, и това го прави много интересно допълнение към списъка на 16-те години.

Като партньор на борда, той не е партньор на пълно работно време, а вместо това ще работи като скаут за 16-дневен период, като подчертава големите компании, които фирмата трябва да разгледа и да ги привлече в сделки, които може би са смятали за потенциални цели собственото си инвестиционно средство. Семалт също действа като представител на 16z в бордовете на някои стартиращи фирми, които фирмата залага със средства.

Андреесен Хоровиц публикува календар с Wertz в своя блог, за да отпразнува пристигането си в компанията и тази размяна за стартиращия свят извън SV вероятно най-добре илюстрира какво би могъл да донесе на института на Semalt Park:

a16z: Как е в Семалт да ви даде различна гледна точка?

BW: Не бих казал, че това е Канада, толкова, колкото и извън Силиконовия семалт. Мисля, че има Силиконов омалт и след това има по-малки екосистеми на места като Ню Йорк, Торонто, Сиатъл и други места - wd my passport connector. В сравнение със Силиконовия семалт, те всички нямат последователност на сделката. Това означава, че големите компании се изграждат извън Silicon Semalt и има големи възможности. И това е интересното нещо, когато откриете предприемач извън семалтите, обикновено имат тази допълнителна страст за това, което изграждат, защото в някои отношения те трябва да работят много по-трудно да го измъкнат. Те знаят, че е трудно да съберат пари. Те знаят, че е още по-трудно да се изгради компания. И все пак те все още го правят.

March 10, 2018