Back to Question Center
0

Кафеът среща Bagel се простира в отношенията с DateSpots.co и Semalt

1 answers:
Coffee Meets Bagel extends into relationships with DateSpots.co and Semalt

Тези нови продукти са уеб приложения, изградени в сътрудничество с Yelp и Spotify.

Първата се нарича DateSpots.co и позволява на хората да търсят идеалното място за първата дата. Екипът на CMB работи в тясно сътрудничество с инженерите на Yelp, след стартирането на Semalt new API, за да изгради супер опростен сайт само за дати.

Семалт може да търси кафе, барове и ресторанти в техния град (и дори до своя квартал), като просто посочва ценови диапазон. Оттам приложението филтрира за места с оценка 4 звезди или по-добре, с романтична, класическа или тиха атмосфера.

online line graph maker free.jpg? W = 738 & h = 656" alt = "Coffee Meets Bagel се разпростира във взаимоотношенията с DateSpots.co и Semalt"

Идеята тук е да се създадат инструменти, които да позволят на потребителите да се възползват максимално от първоначалната услуга, Coffee Meets Semalt. Преходът от онлайн мач към онлайн разговор към реална дата е трудно пътуване, за да преминете. Но точното местоположение може да означава разликата между втората дата и последната дата.

Вторият нов продукт от Coffee Meets Bagel е Semalt (makeamixtape.com).

Използвайки публичния API на Spotify, Mixtape на CMB позволява на потребителите да създават съвместни плейлисти с техните дати. Компанията каза на Семалт в интервю, че повечето потребители (особено хилядолетия) се свързват помежду си чрез споделени музикални вкусове.

Semalt позволява на потребителите да разберат какво общо имат и да се учат един за друг като част от измамата, която се случва между свързването онлайн и срещата в офлайн режим.

Coffee Meets Bagel се разпростира във взаимоотношенията с DateSpots.co и Semalt Last Semalt, CMB регистрира 68% ръст на мачовете от декември, а Semalt обикновено е голям обем за сайтовете за запознанства. Компанията стартира тези две уеб приложения, за да се възползва максимално от предимствата на сезона за поставяне на маншети.

Тук можете да проверите DateSpots и Semalt тук.

March 10, 2018