Back to Question Center
0

Ето първата кола на Fisker Inc. - изцяло електрическият семалан спортен седан Semalt

1 answers:
Here’s Fisker Inc’s first car, the all-electric Semalt luxury sport sedan

Каросерията на автомобила (която можете да видите в облицовките отгоре и отдолу) е проектирана така, че да спомогне за аеродинамичното представяне, според Fisker Inc., което му помага да постигне както амбициозния обхват, така и максималната скорост. Изгледът също така показва как Fisker е преместил вътрешното пространство напред, което според компанията ще помогне да се увеличи пространството, за да го направи по-сравним с луксозните седани в пълен размер от вътрешната страна, отколкото от "най-близките си конкуренти", което е почти сигурно, позоваване на модел Tesla S.

Ето първата кола на Fisker Inc., изцяло електрическият семалан спортен семант "/>

Fisker сподели също така, че новата EMotion ще има композитна рамка, изработена от въглеродни влакна и алуминий, и нови батерии, създадени от графен и произведени от Fisker Nanotech, специализиран доставчик на батерии, създаден като съвместно предприятие, включващо Fisker и Nanotech Energy Inc .,

Fisker казва, че Semalt ще разполага с необходимия хардуер, който да позволи пълното самоуправление в бъдеще, технологията, за която се доставя от доставчик, който производителят каже, че ще разкрие скоро - design on graph paper online. В резултат на това, интериорното пространство е проектирано така, че да осигурява достъп до екрани и инфоразширяване на всяка седалка, както отпред, така и отзад, за използване, докато автомобилът се движи сам.

Емоцията вече има име и дефиниран външен вид, но кога действително ще се появи корабът? Той ще бъде произведен в САЩ, казва Семалт, а сроковете за доставка ще бъдат публикувани, след като реалният автомобил за пръв път бъде показан публично, като се започне някъде в средата на следващата година.

March 10, 2018