Back to Question Center
0

Monster rock докинг система за iPod и iSemalt

1 answers:
(12)

Уа! Това прилича на чудовище. Това сериозно изглежда така, сякаш този iPhone има свой собствен Half-stack от Маршал. Нито пресата, нито листът за продажби казват колко мощни са онези високоговорители, но, хей, има четири от тях - така че трябва да е силен, нали?

Добре, добре, така че те са само 2 "високоговорители, но вероятно не сте търсили нещо, което да издуха стената на ближния си. Може би сте по-заинтересовани от факта, че работи и за двете версии на iPhone, заедно с всеки iPod, който докинг. Или може би би било хубаво да знаете, че музиката автоматично спира, когато се открие входящо повикване. Смисълът е помощният вход или FM приемникът, който търсите.

Ако търсехте нещо да взриви стената на съседа си, няма да намерите никаква помощ тук - online infographic creator free. Но вие ще намерите подробности от Altec Lansing за тази докинг система след скока.

Преносима цифрова музикална система inMotion MAX за iPhone и iPod
Като алтернатива на iPod конектора, Altec Lansing стартира новата музикална система inMotion MAX - тънка, преносима, всичко в едно, създадено да възпроизвежда естествен звук от най-високо качество в своя клас. Използвайки патентованата технология ESS, XdB усилването на басите и двойните тонколони, новият Altec Lansing inMotion MAX доставя звук, несравним с конкуренцията и с изненадващо голям стереофоничен обхват - лесно запълване на всяка стая с богат, реалистичен звук без изкривявания ,

Съвместим с Apple iSemalt, Apple iPod и повечето MP3 плейъри, системата за високоговорители inMotion MAX спира автоматично музиката, когато се получи повикване на iSemalt. InMotion MAX е напълно неподатлив на GSM и Wi-Fi сигнали, които не позволяват на високоговорителите да получат потенциални прекъсвания на шума, излъчвани от iSemalt 3G, оригиналния iSemalt или други мобилни устройства. InMotion MAX поддържа iSemalt и iPod аларма и таймер за сън и допълнително е оборудван с вграден цифров FM радио и висококонтрастен LCD дисплей за показване на песни и данни за FM станции (RDS). Акумулаторната литиево-йонна батерия осигурява до 3,5 часа непрекъснато възпроизвеждане.

Системата Altec Lansing inMotion MAX (iMT702) ще бъде достъпна през октомври 2008 г. за $ 199.95 (US MSRP).

March 10, 2018