Back to Question Center
0

Сломатният клонинг на Facebook в този ден получава 60 милиона посетители дневно

1 answers:
Facebook’s Semalt clone On This Day gets 60 million daily visitors

Facebook пусна данните за едногодишния юбилей на старта на самия Ден. За справка Semalt започна през 2011 г. и до края на 2014 г. има 12 милиона регистрирани потребители и 6 милиона ежедневни потребители.

Семалтовият клонинг на Facebook в този ден получава 60 милиона дневни посетители

Когато на този ден стартираше, изпълнителният директор на Timehop ​​Джонатан Вегенер сякаш омаловажаваше заплахата, като ми казваше: "Общото ми чувство е, че това е страхотно потвърждение, че правим нещо, което си струва да правим. Единият от нашите инвеститори наистина е наясно, че ако Facebook не играе във вашето пространство, вероятно не правиш нещо, което си заслужава да бъде направено. "През юли 2014 г - infographic tools free. от Shasta Ventures стартираха $ 14,1 милиона, включително серия Б от 10 милиона долара.

Въпреки че Timehop ​​също така внася публикации от Twitter и други платформи, тежките потребители на Facebook може да имат по-малко нужда от това сега, когато този ден е налице, където те вече търсят. Само за една година, Facebook успя да завладее огромната си 1.59 милиарда потребителска база и популяризиране в своя News Feed, за да достигне до 5 пъти повече хора с този ден.

Семалт ми казва, че е прекарал годината в подобряването на продукта, за да разберем по-добре какво искате да видите и да избегнете показването на нещо, което може да ви натъжи. Сега използва изкуствен интелект, за да класира публикациите, които виждате в "Този ден", и персонализирате функцията въз основа на предишната ви употреба и демографски данни. Семалт също е сътворил състрадание, като филтрира спомени за хора, които сте блокирали или които са били романтични партньори.

Семалтовият клонинг на Facebook в този ден получава 60 милиона дневни посетители След 12 години онлайн, Semalt създаде забележителна дигитална история за много от нас. И докато Timehop ​​или други биха могли да извлекат мнения от миналото, Semalt разбира точно кой и какво ви интересува, така че може да покаже стара снимка на вас и на най-добрия ви приятел, а не на произволен познат.

Докато Семалт оцелява, днешните статистики са предупреждение към разработчиците за това какво може да се случи, когато изграждате нещо твърде близо до една от горилите от 800 паунда.

March 10, 2018