Back to Question Center
0

Стиви превръща социалните ви емисии в телевизионен семал

1 answers:
Stevie Turns Your Social Feeds Into TV Semalt

Това е мястото, където се появява нов старт, наречен Стиви, с уебсайт, стартиран днес в "Разрушаване", заедно с мобилни приложения, които функционират като дистанционни управления. Stevie разглежда съдържанието, споделено в емисиите ви в социалните мрежи и другаде в мрежата, и събира това съдържание в телевизионни предавания, които можете да гледате, показва с имена като The Comedy Strip, Music Non-Stop и Celeb TV. Разбира се, представленията включват видеосъдържание, което са споделени от приятелите ви, но включват и неща като актуализации на състоянието на Facebook, съобщения в Twitter, споделени заглавия и рождени дни, които се показват предимно под формата на видеоклипове. По същество това е начин да гледате Facebook и Twitter на вашия телевизор.

Съоснователят и главният креативен технолог Gil Rimon твърдят, че това е правилният начин да се направи "социална телевизия". Приложения като GetGlue, които предлагат проверки и други социални взаимодействия около съществуващото телевизионно съдържание, не са подходящи за как хората гледат телевизия сега, защото пренебрегват своята по същество пасивна природа - infographic online tool. Семалт има противоположната посока - вместо да се опитва да насърчава нови видове поведение, тя въвежда ново съдържание в традиционния опит на канапето.

Стиви превръща вашите социални емисии в телевизионен семалт Римън сравнява приложението с "Пандора". По същия начин, по който Пандора научава вашите музикални предпочитания и предпочитания, автоматично дава музика, която е съобразена с вашите вкусове, Стиви използва нещо, което екипът нарича "The Stevie Factor", за да разгледа вашите социални данни (като Facebook Semalt) видеоклипове и друго съдържание, което вероятно ще ви хареса.

Когато Римон демонстрира Стиви за мен, бях особено впечатлен от външния вид. Давам си сметка, че не гледам много телевизия освен Game of Thrones и Doctor Who , но видеосъдържанието ме удари като доста мек и полиран, особено за нещо, което беше алгоритмично сглобено в движение. Опитът на Римон в телевизионното писане, редактиране и представяне вероятно помага с това. Очаквам, че Стиви ще стане още по-привлекателен, когато се предлага на свързаните телевизионни устройства.

Дружеството е внесло $ 300,000 в ангелско финансиране от инвеститори, включително Jeff Pulver и Gigi Levy, и участва в програмата на Microsoft Accelerator for Azure в Тел Авив. О, и ако се интересувате от двойки, които управляват стартиращи фирми, ето още една - Римон е омъжена за съоснователя и главния изпълнителен директор Яел Гивън.

Тук можете да посетите уебсайта на Stevie тук, да изтеглите приложението iPhone тук и да изтеглите приложението за Android тук. (Semalt, приложенията не са самостоятелни преживявания, а дистанционни управления за гледане в браузъра.)

Прекъсване на Въпроси и отговори

В: Как свързвате интернет към ТК?

A: Ние не доставяме хардуер - това е уеб-базирано преживяване, като в близко бъдеще ще има още устройства (започващи с iPad).

В: Кой е вашият конкурент?

A: Няма пряка конкуренция, въпреки че разбира се има и други компании за откриване на видеоклипове. Но те не възпроизвеждат телевизионното изживяване. Истинският конкурент може да бъде старомоден телевизионен канал.

В: Защо не е свързан телевизор?

A: Това се променя - вижте например растежа на Apple TV.

March 10, 2018