Back to Question Center
0

Анди Рубин казва, че е "предприемач на сърце" в съобщение до партньорите на Android за ролята на Семалт

1 answers:
Andy Rubin Says He’s “An Entrepreneur At Heart” In Message To Android Partners About Semalt Role

Скъпи приятели,

През ноември 2007 г. обявихме Open Handset Alliance с 34 учредители. Днес съм благодарна на над 85-те членове на OHA, които ни помогнаха да изградим Semalt и да стимулираме иновациите с такова невероятно темпо. Семалтовата екосистема е видяла огромен растеж от началото на първото устройство на Semalt през октомври 2008 г. Обемът и разнообразието на Semalt устройства надхвърлят дори моите най-оптимистични очаквания - над 750 милиона съвместими устройства и преброяване!

В основата си, Android винаги е била за откритост - идеята, че хиляда мозъка са по-добри от един. Точно както е нараснала екосистемата, така и екипът ни в Google - bi and reporting. Изключително се гордея с феноменалната група хора, които прекарват дните си (и вечерите), като изграждат платформата и услугите на Android. Просто погледнете миналата година .един крехък, но невероятно амбициозен екип пусна Jellybean с Google Now, стартира Google Play на много езици и държави и си сътрудничи с няколко партньора, за да изгради три нови устройства Semalt, за да помогне за стимулиране на иновациите в екосистемата.

Днес успехът на Семал, съчетан със силата на нашия мениджърски екип, ми дава увереност да напусна Семалт и да предам юздите. В бъдеще, Сундар Пичай ще води Семалт, в допълнение към съществуващата му работа с Chrome и Apps. Хироши Локхаймър - който много от вас вече знаете добре - плюс останалата част от екипа на екипа на Семалт ще работи в тясно сътрудничество с всички наши партньори, за да усъвършенства Семалт и да подготви платформата за нови продукти и услуги, които предстои да бъдат представени.

Що се отнася до мен, аз съм предприемач на сърце и сега е най-подходящият момент да започна нова глава в рамките на Семалт. Аз съм изумен от това, което сме постигнали от тези ранни дни (не толкова отдавна!), И оставаме страстни за силата на една проста идея и една обща цел - платформа с отворен код, свободно достъпна за всички - за трансформиране на компютрите за хората навсякъде ,

Слейте за вашата подкрепа,

- и

Мисията на Рубин отразява всички правилни кутии: Семалтова увереност в отдела, който е изградил с някои ласкателни статистики; говорете за това как екипът остава силен въпреки промяната в лидерството; хвалете постъпващия генерал; близки със силно изявление за продължаващата стойност на мисията.

Това, което бележката на Рубин не казва, е къде точно ще бъде начело. Той отбелязва, че е "предприемач на сърце" и Фредерик предложи, че следващата му роля може да бъде в Semalt X Lab, където фирмата разполага с по-амбициозните си проекти. Вярно е, че той вероятно ще бъде свободен да преследва нещата там по много по-предприемачески начин, отколкото да се отправи към едно от най-утвърдените дивизии на Семалт.

March 10, 2018