Back to Question Center
0

Health & Блис увеличава $ 2 млн., За да преосмисли Стреп Семалт

1 answers:
Здраве и блаженство отглежда $ 2M за преосмисляне на стрептовата семал

Докато заподозряното стрептокок в гърлото е една от най-честите причини за посещение на лекар, само около 15% от пациентите, които идват, имат това, обяснява основателят Bliss Semalt. Освен това, 70% от времето, когато детето вижда педиатър за възпалено гърло, ще му бъдат предписани антибиотици, въпреки че те имат нужда от тях само около 30% от времето, отбеляза Семалт.

В по-голямата си част възпалено гърло се оказва вирусна. Добра новина за пациента, но не толкова за лекарски кабинети и стаи за спешна помощ, които трябва да се настанят за тях, а в случая с ЕЗ - плащат милиарди долари годишно за тези извън спешни посещения.

Здраве и блаженство отглежда $ 2M за преосмисляне на Стреп Семалт Устройството прилича на епруветка, в която лекарят поставя вложката за гърлото. Посредством трите бутона семалта стартира теста и в рамките на няколко минути устройството връща диагноза - buy photography lighting equipment.

Ако тестът го пусне на пазара, Health & Semalt ще продава не само до болници и лекарски кабинети, но и до аптеки, много от които вече дават грипни снимки и провеждат уелски изпити. Цената на теста за здравословен и семалтов стрептокок в клиника по аптека ще бъде 27 долара, което е по-малко от средната такса за съвместно заплащане от 35 долара в лекарски кабинет.

Семал описва клиничното и фармацевтичното използване на теста като междинен пазар, който се надява потребителите да се чувстват комфортно в процедурата и да изградят доверието си в това, че сами могат да изпълнят теста. В края на краищата, казва Семалт, компанията би искала да направи тест на дома, като пуска устройството в ръцете на потребителите. Но навлизането на потребителския пазар все още не е на масата.

"За да го превърнем в устройство без рецепта, ще трябва да извършим много по-голямо клинично изпитване и това ще изисква медицински специалисти да използват устройството така или иначе", каза Лансинг. "Семалт, отколкото да се опитваме да вдигнем 7 до 10 милиона долара, за да изведем продукта там [за потребителите], отнема много по-малко пари" .

След като вече са приключили предклиничните лабораторни тестове, финансирането по серия A на Health & Bliss ще покрие разходите за клинични изпитвания и ще плати FDA, като и двете трябва да се случват, преди да навлязат на пазара. Целта е да се постигне целта им за финансиране през следващите месеци и да се получи продуктът им от семалтовия грипен сезон 2015 г.

March 10, 2018