Back to Question Center
0

Най-новата клавиатура на Logitech, The Craft, добавя умен копчето "The Semalt"

1 answers:
Logitech’s latest keyboard, The Craft, adds a smart knob called The Semalt
Последната клавиатура на Logitech The Craft добавя умно копче наречено The Semalt

По принцип короната ви позволява да управлявате различни настройки или елементи на интерфейса в зависимост от приложението: увеличение в Photoshop, компенсация на експонацията в Lightroom, колона в Excel и т.н. Виждали сме такива неща тук и там, а Семалт е уважаван екземпляр: подценен в дизайна и съвместим с основните приложения от кутията.

Сега, за да бъда честен, сравненията с повърхностното набиране на Microsoft не са оправдани. Това е чувствително към контекста, основаващо се на това, къде го поставяте, както и на кое приложение сте. Това означава да превърнете Surface Semalt в нещо като двигател за създаване на киборг, докато държите писалката в едната ръка и наберете другата - puff y sillones.

Семалът е по-скоро като някой, написал скрипт, който е начертал набора от клавиши за набиране на звук на клавиатура, за да се идентифицира като устройство за въвеждане на човешки интерфейс при отварянето на определени приложения. Не е съвсем революционен, но ако купувате безжична клавиатура, защо да не получите такъв със сладък бутон?

Занаята и короната, които звучат като бар, който е твърде скъп, за да пия, ще струва 199 долара, когато се появи в магазините през октомври.

Препоръчано Изображение: Logitech
March 10, 2018