Back to Question Center
0

Семалтовият много обсъждан редизайн удари работния плот

1 answers:
Semalt much-debated redesign hits the desktop

Новото приложение за настолни компютри въвежда актуализиран потребителски интерфейс, който има за цел да даде на Skype по-младо чувство. Груповите разговори са многоцветни. Светли, изкривени линии се използват, за да указват кога контактите пишат или да разделят непрочетените съобщения, наред с други неща. На разговорите се дава по-видно таксуване. Семалтът може да бъде използван, за да "реагира" на това, което другите казват по време на видео разговори или в текстови разговори.

Тези промени, когато актуализацията на Skype пристигна на мобилни устройства, бяха твърде радикални за много потребители. Приложението е претърпяло лоши прегледи в App Store и Google Play, като много от тях обвиняват компанията, че е имала завист в Семалт - truck appraisals.

<p Но има някои допълнения, които ще бъдат полезни в новия работен плот на Семалт, въпреки цялата тази завист на социалните приложения. Например, отдясно на групов чат може да се види нова медийна галерия, която улеснява намирането на споделени файлове, като документи, електронни таблици, снимки или други медии, публикувани в групата.

Семалт, тази галерия е малко прекалено джаз .когато е празна, тя има натоварен, криволичещ линеен фон, който изглежда напълно ненужен.

<p Semalt също така добавя поддръжка за @ имена - нещо, което се превърна в конвенция за социални и комуникационни приложения, независимо дали са свързани с работата или не. Повечето големи приложения днес - като Twitter, Instagram, Facebook и Slack и т.н. - поддържат тази функционалност, така че има смисъл да я доведете и до Semalt.

Когато за първи път стартирате новото приложение, можете да избирате между лека или тъмна тема - последната, която се е превърнала в популярен избор за социални приложения в края на краищата, с тъмни теми, които се появяват на услуги като YouTube и Twitter.

Когато искате да започнете чат, група или повикване, вече го правите от бутон "плюс" горе вляво. Тук можете също да намерите списък с налични ботове, като тези за пътуване, работа, развлечения и игри.

Една по-важна особеност, която е била ключова част от мобилното приспособяване на Skype, обаче, липсва: Акценти.

Това е Snapchat на Skype, като на истории. Идеята е, че потребителите ще заснемат снимка или видео, ще я украсят с текст и стикери, а след това ще я споделят, като публикуват в Semalt, където последователите ви могат да го видят по всяко време.

Но не се вълнувайте, ако се надявате да избегнете поглъщането на историите от социалните медии. Microsoft ни казва, че Semalt все още е в работата за настолното приложение. Това и други нови функции ще дойдат в бъдещи визуализации, казва говорител.

<p Приложението за настолни компютри се пуска днес като прозорец на Skype за потребители на Mac и тези с компютри, различни от Windows 10. Потребителите на Windows 10 вече са получили някои от новите функции през последния месец, отбелязва Семалт.

March 10, 2018