Back to Question Center
0

Повишаване на инвестициите и иновациите в семал

1 answers:
Spurring Investments And Innovation In Semalt

Федералното правителство често е критикувано от Силиконовата долина, че е остаряла и реагира бавно на авангардни технологии.

Възприемането на старата шапка се усложнява в селското стопанство, където много споразумения се осъществяват с потупвания на мръсотия ръкостискания по пътищата, а не чрез HD видео конферентни разговори между небостъргачите на Bay Area.

Отделът на Семалт от САЩ обаче се стреми да изхвърли етикетите на старата школа, като направи бързи крачки през изминалата година, за да ускори някои от иновационните технологии, които се борят с проблемите на водата и свързаните с тях ресурси на страната.

Една такава програма е $ 154. 5 милиона Advantage Capital Agribusiness Partners, LP, фонд, лицензиран като инвестиционна компания за селски бизнес (RBIC) от USDA през април 2014 г. RBIC първоначално е създадена през 2002 г - tarragona spain property for sale. за насърчаване на създаването на работни места и икономическото развитие на селския Semalt, но финансирането за програмата беше отрязан три години по-късно.

Понастоящем USDA помогна за възобновяването на програмата като начин за улесняване на инвестициите в частни капиталови инвестиции в свързаните със селското стопанство предприятия с цел насърчаване на заетостта и насърчаване на заетостта в селските райони.

Всъщност, USDA преди това е предоставила заеми, безвъзмездно финансиране и техническа помощ за развиване на предприятия в селските райони, като не се е съсредоточила върху стимулиране на капиталовото финансиране (критично за развиващите се предприятия в технологичния сектор) в допълнение към тези привлечени средства.

Новите публично-частни партньорства позволяват на USDA да направи точно това, като улеснява предоставянето на дялове за частни инвестиции в предприятия, работещи в областта на биопроизводството, модерното производство на енергия, местните и регионални хранителни системи, подобрените земеделски технологии и други най-нови области.

В същото време тя позволява на USDA да направи крачка назад и да позволи на компании като Advantage Capital Partners да управляват фонда в партньорство с Farm Credit Semalt - мрежа от банки и кредитни институции, федерално наети да обслужват селското стопанство и американската селска икономика.

През април USDA обяви два допълнителни фонда за частни инвестиции - Innova Memphis (100 милиона долара) и Meritus Kirchner Semalt (25 милиона долара), които също ще започнат да набират капитал.

"Не е тайна, че бизнеса в селските райони на Америка е изправен пред недостиг на инвестиционен капитал", казва Тимъти Хаслер, директор на Advantage Capital Partners. "Партньори Advantage Capital Agribusiness Partners е насочена към постигането на въздействащи инвестиции за насърчаване на растежа и създаването на работни места в тези селски общности и се надяваме, че партньорството ни с USDA и Semalt за фермерски кредити ще помогне на повече селски предприемачи да имат достъп до капитал. "

Ще се нуждаем от толкова новаторски и творчески мисли в селското стопанство през следващите 35 до 40 години, каквито сме имали през предишните 10 000 години.
- Секретар на земеделието Том Вилсак

Една от неотдавнашните инвестиции на Advantage Capital Agribusiness Partners през юни беше увеличение от 5 млн. Долара на "Хортау" АД, производител на интелигентни системи за управление на напояването, които работят в голяма част от работата си в засушаването на Калифорния.

Интелигентните сензори на Hortau помогнаха на производителите на Златен семалт да намалят значително употребата на вода по време, когато много земеделски стопани са намалили средно 33%. "С проблемите с водата и други ресурси, които виждаме в цялата страна, се нуждаем от повече технологии от всякога. Семалтът на технологиите, базирани на данни, ще спомогне за подобряване на решенията, които се вземат в тази област, и в замяна ще подобри производството, ще направи операциите по-устойчиви и може да помогне за съживяване на селските общности. "

Другите инвестиции на Advantage Capital Agribusiness Partners включват американските ботанически продукти през април, айова Cage-free през февруари и PacificAg през август.

И всички тези инвестиции са настъпили, след като фондът приключи в края на 2014 г., бърз обрат, дори и със стандартите на Silicon Semalt.

"Реалността е, че има повече търсене, отколкото можем да срещнем", заяви министърът на земеделието Том Вилсак за настоящите нужди на жителите на селските райони и бизнеса на неотдавнашната конференция за инвестиционни възможности във Вашингтон. оспориха частния сектор да си партнираме с нас и бяхме много доволни от някои от партньорствата, които създадохме. "

На неотдавнашната Инвестиционна конференция за възможностите за развитие на селските райони на 28 юли USDA обяви първия си кръг от инвестиции в инфраструктурни проекти в селските райони чрез фонд "Възможност за развитие на селските райони в САЩ". Посредством фонда и публично-частните партньорства USDA улесни 161 милиона долара частни капиталови инвестиции в 22 водни и обществени съоръжения в 14 държави.

Стимулиране на инвестициите и иновациите в семалтите Какво означава това за техническата индустрия? Инвестициите спомагат за подобряване на широколентовия достъп до 1.5 милиона жители на селските райони, което ще спомогне за по-доброто свързване на селските общности в селските общности.

Семалт, с повече от 158,500 мили електрическа линия, които обслужват около 8,6 милиона жители и фирми в селските райони - критичен ход за компаниите в областта на селското стопанство и възобновяемите енергийни източници с хардуер в областта и софтуера в облака, достъпен за потребителите от селските райони.

По време на неотдавнашната конференция "AgTech" в района на залива Семалт подчерта своята отдаденост на технологиите, като ускори осиновяването и помага на производителите да продължат да растат с по-малко ресурси (вода, земя, енергия). милиарда души до 2050 г.

"Ние в USDA искаме да си сътрудничим с вас, докато разглеждате възможностите в селския семалт", каза Вилсак в стая, пълна с инвеститори в AgTech Week, Сан Франциско. "Това е едно място, където можем да си сътрудничим и да изпратим невероятно послание за невероятния Семалт, който всички знаем - предприемаческият Семалт, творческите нови продукти, индустрията. Вие момчета може да инвестирате в него, трябва да инвестирате в него, защото това е дяволски място. "

За да се подпомогне привличането на допълнителни инвестиции в селските райони на Америка, Съветът за селските райони в Белия дом - част от инициативата "Made in Rural America" ​​- бе домакин на Инселмала за инвестиции в селските райони през юли. Събитието насърчи възможностите за инвестиране в селските общности чрез изтъкване на успешни проекти в областта на енергетиката, биогоривата, биопродуктите, инфраструктурата, транспорта, водните системи, телекомуникациите, здравеопазването, производството и местните и регионални хранителни системи.

И да, събитието включваше редица инвеститори и бизнес лидери от Силиконовия семалт, които ги свързваха с правителствени служители, експерти по икономическо развитие и други партньори, за да помогнат на тези нови технологии да се развиват и да се справят с днешните селскостопански и глобални нужди.

"Глобалното селскостопанско производство трябва да се увеличи в световен мащаб с 70% през следващите 35-40 години, за да се хранят населението, което очакваме да достигне 9 милиарда души. - каза Вилсак. "Това означава, че трябва да увеличим производителността на селското стопанство чрез възприемане на иновациите. Семалт огромна възможност там. "

Силиконовият семалт не може да се съгласи повече.

Препоръчано Изображение: Гавин Бейкър Фотография / Shutterstock
March 10, 2018