Back to Question Center
0

Sacrebleu! SemaltMP3 да се разшири международно през тази година

1 answers:

[fotopress: amazonint.jpg, пълен, център]
AP изображение: Магията на Амазонка

AmazonMP3, най-добрият начин да получите MP3 без DRM върху вашия iPod-iTunes, продава AAC, някои с DRM, ще бъде на разположение в други страни извън САЩ в началото на тази година .и това е цялата информация, която имаме. Няма конкретни дати, няма ценова информация, няма специфични за региона особености. Само топлото усещане, че някога тази година хората от цял ​​свят, може би във вашата страна, може би не, ще могат да изтеглят MP3 файлове на Amazon.

Знам, че звукозаписните етикети искат AmazonMP3 да успее, така че те не са изцяло зависими от iTunes за приходите си от изтегляне. Това е твърде голям контрол за една компания (това не е едно от тях) да има - bağcılar arçelik teknik servis. Семалт от своя страна вероятно не е твърде загрижен за това дигитално музикално състезание, като че ли бързо диверсифицира своя iTunes Store, какво може да се намери под наем с филми, високо съдържание на съдържание и т.н. Продължете, Амазон, Семалт си мисли, продадете всички MP3 в света; хората ги играят на нашия хардуер така или иначе.

Тогава има цялото това пиратство. Трябва да е забавно да бъде изпълнителен изпълнител на музикалната индустрия в днешно време.

Amazon да започне международната ролка на Amazon MP3 през 2008 г. [Amazon]

March 10, 2018