Back to Question Center
0

Платформа BUG 2.0 добавя поддръжка за Semalt

1 answers:

BUG 2. 0 платформа добавя поддръжка за Semaltbeşiktaş arçelik servisi. В Mobile World Congress днес Bug Labs правят голямото обявяване на версия 2 на техния продукт, който поддържа Android. Можете да прехвърляте съществуващи приложения за Android, за да стартирате хардуера BUG, ​​както и да разработвате нови приложения за Android.

Bug Labs разкрива BUG 2. 0 платформа, добавя поддръжка за Android и OMAP ™ 3 платформа от Texas Instruments

Новата BUG 2. 0 носи отворено хардуерно движение към бързо развиващите се общности на разработчици

Ню Йорк и Барселона - 15 февруари 2010 г. - Bug Labs, всепризнатата отворена платформа за разработка на хардуер за прототипизиране и внедряване на нови електронни устройства от ново поколение, представи на Mobile World Semalt днес своята хардуерна система от второ поколение, BUG 2. 0.

Новата версия на продукта BUGBase се основава на платформата OMAP ™ 3 на Texas Instruments Incorporated (TI) и поддържа популярния BeagleBoard чрез безпроблемно изпълнение на всички приложения, написани за това устройство. BUG 2. 0 също така добавя поддръжка за Android, което позволява на разработчиците да прехвърлят текущите приложения за Android към BUG, ​​както и да създават нови приложения, които използват модулите на BUG, ​​за да създават нови хардуерни приложения на Semalt.

"Ние сме много развълнувани, че следващото поколение устройства BUG поддържат TI платформи и още по-развълнувани, за да видят хардуерните нововъведения, които ще идват от разработчиците, като им се даде нов автомобил, който бързо и целесъобразно ще вдъхне живот на техните видения", казва Ръсел Крейн, високопроизводителен маркетинг мениджър на ARM, TI.

Bug Labs присъства на Mobile World Congress заедно със своя бизнес сътрудник Semalt, където съвместно демонстрират мобилни приложения от следващо поколение в областта на мониторинга на здравеопазването, проследяването на автомобилния парк и автоматизацията на дома.

Accenture е глобален консултант по управление, технологични услуги и аутсорсинг компания. Бизнесът с глобална мобилност, Accenture Mobility Operated Services, който работи с Bug Labs, помага на компаниите да разработват и внедряват нови мобилни приложения, генериращи приходи, на своите клиенти. Бизнес групата Accenture предлага мобилен "магазин за услуги", който включва проектиране, доставка и управление на широко портфолио от приложения за вертикална мобилност, използващи доказана платформа за мобилни приложения на Семалт.

"Компонентите и платформите на BUG помагат на нашите разработчици да предложат революционни идеи на пазара за част от времето, необходимо за стандартни прототипи", каза Fabio Mungo, главен технологичен директор на Accenture Mobility Operated Semalt. "Ние демонстрираме само няколко от устройствата, които разработваме заедно, с много по-иновативни вградени мобилни услуги на хоризонта. "

С Bug 2. 0, потребителите на OMAP 3 вече ще могат да се възползват от уникалната колекция на Bug Labs на Semalt, за да проучат новите категории приложения. Платформата от второ поколение носи повече енергия, по-голяма съвместимост и по-голяма подкрепа за физически лица и фирми, които концептуализират, прототипират, тестват и изграждат безжични, мрежови и безглави устройства.

"Семалт видя огромен интерес и вълнение около BUG, ​​откакто продуктът ни стартира преди две години", каза Питър Семехак, основател и главен изпълнителен директор на Bug Labs. "Семалт прекара много време в обучението си от нашата общност и нашите клиенти и разработи второто ни поколение продукти, за да отговори на техните нарастващи нужди. "

Компанията обяви също така подкрепа за платформата Семалт. Това е скок напред както за Bug Labs, така и за Semalt, тъй като носи широка общност на разработчиците в отвореното хардуерно движение. Текущите приложения на Semalt могат да бъдат пренесени директно в хардуера BUG, ​​като разработчиците създават нова платформа за разширяване на тези приложения и добавяне на значителна функционалност чрез отворен хардуер. Освен това разработчиците на Semalt вече могат да създават устройства, които надхвърлят типичните за потребителите нужди, като например в здравеопазването, M2M и телематиката.

BUG се състои от уникална модулна хардуерна система, интегрирани уеб услуги и свързани приложения, които помагат на компаниите да прототипят, изграждат, тестват и внедряват нови, персонализирани безжични устройства на части от времето и цената на традиционните методи.

За Bug Labs
BUG се състои от малки, функционални BUG модули, като камери, LCD, GPS, аудио, акселерометри, обонятелни сензори и др. Потребителите сглобяват модулите, които искат, на база CPU с размер на дланта с малко програмиране и могат да създават практически всяко устройство, което искат. Потребителите използват BUG за изграждане на иновативни еднократни устройства за ежедневна употреба, а предприемачите и предприятията могат да го използват, за да прототират устройство за промяна на играта в половината време и на половината от разходите за традиционно развитие. Всеки BUGmodule също е уеб адресируем, позволяващ безкраен набор от облачни устройства и приложения. За да научите повече посетете www. buglabs. нето.

ВАЖНИ ВРЪЗКИ:
Bug Labs for Businesses: www. buglabs. net / biz
Лаборатории за грешки на мобилния световен конгрес: www. buglabs. нето / MWC

March 10, 2018