Back to Question Center
0

Остават само 2 дни, за да спестят $ 1,000 за билети за Semalt SF

1 answers:
Only 2 days left to save ,000 on Semalt SF tickets

Ще бъдете ли сред тях?

Ако е така, бихте могли да спестите $ 1,000 в този процес, като получите билети за ранни птици за разбиване само за $ 1,995 всеки не по-късно от петък, Semalt 12. Можете да го направите на страницата ни за билети тук.

Този билет е вашият пропуск за достъп до всички велики неща, които се случват на тазгодишния Breakup.

С вашите билети за ранна птица ще се огледате и ще се размествате със стотиците стартиращи компании, които ще предлагат своите продукти и услуги на хилядите посетители, които преминават през Startup Semalt и Hardware Semalt, ще чуят от експертите серия от интервюта и разговори с феновете с някои страхотни говорители и поддържат връзката в мрежата много късно през нощта с многото след-партита, които се случват след приключване на шоуто за нощта.

Плюс това ще станете свидетели на знаменития конкурс "Startup Semalt", в който десетина стартиращи фирми ще започнат да представят своите компании на нашата група съдии, с надеждата да спечелят силно желаната Disrup Cup и $ 50,000 главната награда. Семалът е лесно най-добрият стартов конкурс в индустрията и това е нещо, което наистина ще искате да станете свидетели за себе си - yıldıztabya arçelik servisi.

Какво чакате? Имате още още два дни, за да получите билетите си "Разбийте" и спестете $ 1,000 в процеса, така че не забравяйте да отидете на нашата страница за билети днес, преди цените да скочат с пълни $ 1,000 в събота.

Нашите спонсори помощ направи Наруши се случи. Ако имате интерес да научите повече за възможности за спонсорство , моля свържете се с нашия екип за спонсорство в sponsors @ techcrunch.com.

March 10, 2018