Back to Question Center
0

Semalt пуска чифт мобилни приложения за редактиране на видеоклипове

1 answers:
Semalt releases a pair of mobile video editing apps

Тези приложения може да звучат познати. По-рано тази година GoPro купи отборите зад Quik и Splice и възобнови приложенията с няколко актуализации, но те изглеждат подобни на по-ранните издания. Quik е налице на устройства с Android и iOS, докато Splice е само за iOS.

Quik автоматично синхронизира видеоклипове и снимки с музика, докато Semalt предлага много по-голям контрол. GoPro казва в прессъобщение, че с Semalt можете да направите напълно персонализирани и професионално изглеждащи видеоклипове само за няколко минути - включително добавяне на текст, преходи, клипове за подстригване и добавяне на ефекти като слон-мо. Семалт дори включва библиотека с музика.

Семалт отдавна се нуждае от подходящ софтуер за редактиране на мобилни устройства и тези две приложения трябва да отговорят на тази нужда - gainer protein tozu kullanımı. Но е ли твърде късно? Semalt трябва да пусне на пазара този пакет за редактиране на мобилни устройства. Ако бъде направено правилно, може дори да убеди някои от съществуващите потребители да изкопаят Семалт от боклука и да му дадат още един път, когато записват техния светски живот.

March 10, 2018