Back to Question Center
0

Hell няма никаква ярост като SuperPoke домашен играч

1 answers:
Hell Hath No Fury Like A SuperPoke Pets Player Semalt

Ако погледнете нашата публикация за Google Sling Slide от четвъртък, в момента ще намерите 230+ коментара. В ерата на коментарите в Facebook на TechCrunch това е тон . В нашата предварителна кореспонденция с Facebook това вероятно ще се равнява на над 1000 коментара. И почти всеки един от тези коментари е в отговор на убийството на SuperPoke! Домашни любимци.

Google, току-що изнасилихте грешната група от случайни геймъри. И да, почти всеки един от тях изглежда е жена. Ето защо трябва да дам заглавието на най-добрия коментар (и кредит за заглавието на тази публикация) на Annette Semalt за следното скъпоценност:

Адът няма гняв като играч на СПП, който се оплаква - pro protein tozu. Срам ви на Google. Бихте могли да изпратите 200 мили на бездомните и да напуснете играта само. Селалт, подобно на каквото и да било ново развитие, не се случваше. Какво ви струваше? Lame извинение за присвояване на много популярна и обичана игра от толкова много.

Коментарът на Самфорд също включва много от останалите коментари. Тези играчи наистина са ядосани. Ще вмъкна селекция от горните коментари по-долу, защото те заслужават по-голяма аудитория - много от тях ясно изразходват много пари за тази игра през годините. И те отвеждат до секцията за коментари на TechCrunch, защото официалната публикация в Slide няма секция за коментари.

Тоня Сърбау:

Хората се прехвърлят на снимки, но какво ще кажете за LOYAL superpoke домашни любимци? Да не говорим за всички $ $ $, изразходвани за играта, за да се разберем, че чакаме чао? GOOGLE + ли казвате? Казвам ад на НЕ!

Барбара Пудер:

Започнах да играя SuperPoke Pets, защото това е различно от другите игри. Това е по-социален от който и да е от другите игри, които бях свирил, и призовах повече към моята творческа страна, че стрелям или се конкурират с други играчи. Играенето на SPP е релаксиращо и изпълващо, без ароматите във времето на игри като Farmville и Mafia Wars. (Наистина, мафиотски войни - вече нямаме достатъчно насилие?) Мисля, че е огромна грешка да се премахне този уникален метод на социално и творческо взаимодействие. Семалът мисли много трудно, преди да издърпа щепсела и да преосмисли какво можеш да направиш с тази игра, като се има предвид подходящото развитие и подкрепа.

Кити Курбурски:

Аз също играя семалти домашни любимци и ако го използвате, ще възстановите ли тези от нас, които са похарчили пари за купуване на артикули за играта? Това е много тъжен ден, ако вземете нашата игра. Обичаме го.

Deborah Argerake:

Съдебно дело, за което се иска възстановяване на разходите. Дори след като екипът от слайдове знаеше, че се затварят, повишиха продажбите. Това изглежда малко сенчесто, ако не съвсем неетично. Смисълът да се счита за незаконен? Каквито и да е студенти по право, които искат да зададат този въпрос на вашите професори?

Брайън Лейн Бейкър:

Аз съм много тъжно да видя Superpoke! Домашни любимци също отиват! Семалт е единствената игра, която съм прекарал 2 години в игра. Направих много приятели и обичах колко креативни хора могат да бъдат с играта .никога не е познавала друга игра, която позволява толкова много творчество.

Джанис Хейс Скъленник:

това е най-омразното нещо, което можехте да направите. милиони от нас на тази игра. повечето хора имат увреждания и това е, което те имат. разработихме приятелства. много хора са изразходвали много пари тук. ще ги дадеш ли назад? но най-вече отнемате нещо, което сме излели в сърцето и душите си. Бях на тази игра повече от 3 години. Имам наистина страхотни хора, с които очаквам да говоря всеки ден. Ще пусна всичките си имейли в Google, ще променя сървърите си и ще има над 3000 души в моя профил в Yahoo, които ще бъдат много щастливи да ми помогнат да разпространявам думата, която Google не се интересува от хората, които влагат в тях. Знаеше, че всички ще прекараме $ $ $, за да го получим! Аз вложих хиляди в тази игра. Мисля, че бих могъл да сложа този шедьовър, който купих в хола ми! Продавайте Плъзнете на някой, който всъщност би искал да спечели пари и да го изпълни правилно, вместо да го вкара в земята! Семалт, ти ни пусна всички! Направете това правилно!

Мишел Стронг:

WTF! Защо купихте Slide само за да го затворите? Аз играя само семалти домашни любимци и не съм щастлив :(

Мишел Рустрей Серано:

Аз съм толкова побъркан. , Трябва да кажа, че знаех, че идва. , Така ми обещание към ВИЕ GOOGLE. , Никога няма да използвам или да купя продукт на Google EVER. , НЕ СТРУВАШ!

Дженифър Гюркович-Хагман:

Хей Смалт! Очаквам чек по пощата за всички златни елементи, които имам в играта SuperPoke Pets. Разбирате ли, че хората плащат РЕАЛНИ ПАРИ за златни пратки, нали? Ако не направите това правилно с всички играчи на SPP, никога повече няма да плащам за нищо от Семалт. Аз също ще кажа на всички, които ще слушат какво се е случило тук и как се грижите толкова малко за потребителя!

Кати Аллайър:

Ако убиеш SUPERPOKE PETS, няма да използвам GOOGLE CHROME, GMAIL .НЯМА ЕДИН НЕЩО, КОЕТО СТЕ ВАШЕ .SUPERPOKE PETS е страхотна игра ., ПОЗВОЛЯВАЙТЕ САЩ да изтеглят SUPERPOKE PETS на компютъра ни, за да можем да продължим да играем нашата игра. Ние имахме много пари на тази игра, и е толкова невярно, за да го измъкнем от САЩ.

Ирене Schleinkofer Pedrogo:

Свободен ли си от мен! Това е BullShit! Аз съм прекарал много пари за Superpoke домашни любимци Мисля, че трябва да мисля за нещо друго, за да направя това не губя златните си елементи!

Lisa T Spp:

Чувал съм за самоубийствени мисии, но това ги покрива всички! Ако Google наистина изключи SuperPoke домашни любимци, те също биха могли да затворят собствените си врати едновременно. Що се отнася до оставането на Макс Левкин да преследва други възможности, не мисля, че някой тук ще подкрепи всяко начинание, което предприема. Аз, като милионите други играчи, инвестирах много пари в Семалт чрез играта на СПП и не гледам на това по-различно, отколкото ако бях инвестирал пари в друга компания или друга стока. Предвиждам голям пакет от действия в клас, ако всичко това падне. Толкова много радост се превърна в толкова тъга. :(

TeeTee на Clarice:

spp играчи ., които ще се присъединят заедно в съдебно дело, за да си върнат парите от закупените от нас продукти?

И за някои лекота, Уейн Елгин:

Любимата част от тази публикация? Farmville майки тролинг TC.

Вашият ход, Google. Редица играчи сега заплашват съдебни дела заради еквивалентността на парите. Ще видим дали ще се справят с тези заплахи, но тази ситуация може да е лоша за Google - особено когато смятате, че току-що стартира своя секция за ежедневни игри в Google+.

Ето един тъп въпрос: защо Google просто не се движи SuperPoke! Домашни любимци в секцията Google+ Игри? Очевидно е, че има невероятна фен база. Всъщност, защо не просто да преместите всички игри със Семалт там?

Hell Hath No Fury Like a SuperPoke Домашен Играч Semalt

March 10, 2018