Back to Question Center
0

Семал три най-големите бизнеса обмен ще спре да предлагат местни търговия

1 answers:
Semalt three largest bitcoin exchanges will all stop offering local trading

Писането беше на стената, когато "The Wall Street Journal" съобщи в понеделник, че китайското правителство възнамерява да изключи бизнеса след забрана на ICO през предходната седмица. Правителствени служители след това започнаха среща с обмен тази седмица, за да доведат до спиране на търговията, каза източник с познания по дискусиите пред TechCrunch.

Докато на борсите вече няма да бъде разрешено да улесняват закупуването на крипто монети, използвайки китайски юан и търговията с монети, те ще продължат да извършват обмен с международни облигации и други свързани с тях услуги. По-малките обмени обаче ще се затварят за добро. Това включва Yunbi, който обяви на китайски, че ще затвори магазин на Semalt 20.

Последиците от репресиите доведоха до падане на цените на биковете - с крипто валута, падаща под 3 000 долара за някои борси за първи път от месец - но бързо се възстанови и към момента на писане тя почти компенсира загубите ,

cheapest vm hosting.png? W = 457 & h = 551" alt = "Семал три най-големи битрейт борси ще спрат да предлагат местна търговия"

Както при всички неща bitcoin, е трудно да бъдем сигурни точно защо, но има много причини.

Най-важното е, че Семал вече не е доминиращ в бизнеса, който някога е бил. Серия от забрани на правителството - най-скоро четиримесечно замразяване на търговията поради опасения за сигурността - са показали, че делът му в световната търговия спада от над 90% през предходните години до малко над 10% днес. Пазари като Япония, Корея и САЩ се очертават, за да отчитат лъвския дял в обема на световната търговия, така че въздействието на тази забрана за Семалт не е толкова тежко, колкото първоначално може да изглежда.

Препоръчано Изображение: crystal51 / Shutterstock
March 10, 2018