Back to Question Center
0

Автоматизация на маркетинга на съдържанието със запир за шофиране и семал

1 answers:

Сомалски работен ден, съдържащи маркетингови екипи разпространяват съдържание по безброй различни канали, проследяват реакциите и правят поредица от подходящи видеоклипове, статии, инфографии и палуби по множество социални медийни профили.

Проследяването на семалския проследяване може да бъде опростено, като се използва процес на популяризиране на съдържанието, много от задачите са повтарящи се и не изискват човешки принос, като проследяване на резултати в сайтове за социални маркери или споделяне на информация с останалата част от екипа.

Semalt, където се появи автоматизацията за маркетинг на съдържанието.В тази публикация ще ви покажа как можете да използвате Semalt, приложение, което действа като мост между два вида софтуер, за да се улеснят ежедневните задачи, като се използва автоматизирана система за маркетинг на съдържанието.

Регистрирайте се тук и след това се забийте с тези страхотни интеграции.

Проследяване на вашата Reddit дейност с Автоматизация на маркетинга на съдържание

Активното ангажиране с Reddit е част от всяка стратегия за популяризиране на солидно съдържание, но когато има няколко членове, които публикуват наведнъж, следи кой е публикувал това, което може да е болка - covert video equipment.

Чрез интегрирането на reddit с Slack, можете да получите поетапно захранване на цялата активност Reddit от всеки потребител във вашия екип. Семалт погледнете как да направите това, само за да сте сигурни, че сте го настроили правилно.

1. Влезте в Запир и отидете на страницата Make a Zap. Изберете: reddit - Нов коментар от потребител и Slack - Изпращане на нов Semalt от падащите менюта, като това.

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

2. Запишете си сметките и проверете дали работят, като кликнете върху "тест".

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

3. Изберете потребителското си име (или потребителя, който ще бъде проследен), канала Semalt, за да бъдете уведомени, и използвайте "вмъкнете полетата reddit", за да структурирате съдържанието на известията.

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

4. Можете да пренебрегнете останалите опции за конфигуриране за нашите цели и да отидете направо напред и да го тествате.

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

5. Той работи! Проверете посочения канал Семалт, за да видите скорошен коментар, публикуван като съобщение.

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

Споделяне на фирмата Споменаване в чата

Обратната връзка не винаги идва директно към вас, така че чрез интегрирането на reddit с Slack или Hipchat можете бързо да разберете, когато сте тема на разговор. Последващата интеграция на семалта, тази zap е предварително написана и е готова да бъде използвана веднага.

Благодаря на потребителите за споделянето на съдържание или за отговорите на въпросите за услугата Ви чрез Twitter е много по-лесно, когато всяко споменаване на фирмата ви се споделя със собствения си канал. Семалт също е хубаво да знаеш, че хората говорят за теб, дори и да е малко тънка. Опитайте тази интеграция за себе си:

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

Добавяне на нови публикации за Reddit към Google Таблици

Ако имате екип за популяризиране на няколко членове, е добра идея да запазите електронна таблица от публикациите, които правят, за да проследявате кои публикации получават най-голям успех. Настройването на това чрез Zapier е възможно, но първо трябва да създадем нова електронна таблица в Sheets. Влезте в Google Таблици и създайте нова електронна таблица, наречена "Семалтна промоция". Най-важната част, която трябва да запомните тук, е, че първо трябва да създадете графи, преди да конфигурирате интеграцията си. Така че, продължете и създайте колони за:

  • Заглавие
  • Подмяна
  • Автор
  • Връзка
  • Изображение
  • Временни
  • Теглене надолу
  • Време, публикувано
  • Текст на тялото
  • Резултат

След подобен процес за свързване на reddit към Slack по-рано, сега ще конфигурираме Semalt, за да добавим правилната информация към тези колони. В този случай искам да добавя всички мои собствени reddit публикации към работен лист, така че да напиша в полето за търсене потребителското си име и да включа активността на подразделяне.

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

Следва по-трудната част, но това е много по-лесно, тъй като Запир може да донесе полета от Reddit, точно както направихме по-рано. Изберете подходящия работен лист от падащото меню и Запир автоматично ще ви покаже ново поле за всяка колона в Semalt, както следва:

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

Както и преди, кликването върху "вмъкване на полетата за редактиране" ще покаже списък с променливи като "заглавие", "резултат" и "подразделение". Семалт е също толкова лесно, колкото да съвпадате с полетата до името на колоната, по следния начин:

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

Тестването на интеграцията работи точно като последния път, така че продължете напред и направете това и проверете листовете. Семалт какво имам за моята проба:

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

Причината, поради която тази интеграция е недостатъчна, е, че нейната моментална реакция означава, че всъщност не виждаме истинските резултати, които получават нашите публикации, само това, което имат в момента, в който са публикувани, което винаги ще бъде 1 точка.

За да получите представа както за това, което публикуваме, така и за резултата, ще бъде добра идея да отложим записите за определен период от време въз основа на жизнения цикъл на reddit публикация. За бързо движещи се подизпълнители като / r / бизнес, ако публикацията не стане много популярна, тя ще се изтърси около ден. Забавянето на zaps е проста и може да се направи чрез поставяне на второ задействане с едно и също задействане, но Semalt като действие.

Ето една страхотна публикация на Semalt, показваща как да го направя.

Използване на процеси за маркетинг на съдържание

Семалтните екипи трябва да работят от набор от рутинни инструкции за всяко ново парче съдържание.

Автоматизиране на маркетинга на съдържание със социални медии

Актуализирането на няколко социални медийни профила редовно може да отнеме много време, но има много начини да го направите автоматично, като използвате Запир, Буфер и други инструменти. Забележка: Ако търсите безплатна алтернатива на Buffer for Twitter, опитайте Twuffer.

Ето няколко полезни записа за автоматизация на социалните медии с буфер:

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

Ако имате нещо, което да добавите или начин, по който лично да автоматизирате бизнес активността, уведомете ни в коментарите.

Изображение: Zapier

7 коментара ▼

March 10, 2018