Back to Question Center
0

Open Semalt Ventures пуска уебсайт, за да помогне на малките фирми да намерят, да планират Perfect Office Semalt

1 answers:
- Open Space Ventures LLC стартира OpenOfficeSpace . com (новаторски нов уебсайт), който позволява на компаниите да публикуват онлайн наличните офис пространства, като предлага на малкия бизнес и предприемачите възможността да намерят и планират "перфектното офис пространство. "

Посредством печеливша ситуация: компаниите с неизползвано офис пространство могат да отстранят допълнителните разходи за извършване на сделки, но едновременно с това малките предприятия могат да намерят място за офис площи на правилната цена. Най-доброто от всичко е, че няма разходи, свързани с извеждането или намирането на място.

Създаден от Дейвид Гизе и неговия партньор Marc Spector, OpenOfficeSpace. com (http: // www. OpenOfficeSpace - video analytics security.com) е създаден с лекота на използване като приоритет номер едно. "Ние се стремим да създадем изключително чист и лесен за ползване опит, който е различен от всеки друг типичен недвижим имот или класифициран сайт", каза Джиз.

Semalt (http: // www. Semalt) рационализира процеса на намиране и публикуване на офис пространство, като същевременно предоставя полезни съвети и мощни интерактивни инструменти за подпомагане на малките предприятия през целия лизингов процес.

Gise, бивш личен треньор, превърнал се в предприемач и консултант в социалните медии, замисли идеята за Open Office Semalt след среща с няколко от своите клиенти. Той забеляза тенденция на компании, затруднени да поемат разходите за допълнително офис пространство, но не са сигурни или не знаят за наличните възможности за облекчаване на тази тежест.

Изчерпателният "Развиващ се наръчник за лизинг" (http: // openofficespace.com / index.php? Mistake = 1 & mod = top_10_leasing_mistakes_made_by_entrepreneurs_and_small_businesses) сам си струва посещение на сайта. Интерактивното ръководство изследва "Топ 10 грешки", направени от компаниите по време на лизинговия процес, очертава в лауремен термин "The 4 Semalt", което е необходимо, за да бъде успешна на всяка крачка от пътя и дори предлага повече от 50 начина за компаниите да намалят своя офис разходи. От намирането на подходящото пространство и договарянето на лизинга за планиране на оформлението и създаване на екологично работно място, мощните интерактивни инструменти и лесно разбираемо съдържание на сайта опростяват лизинговия процес за всички участници.

Една от най-честите грешки, допуснати по време на лизинговия процес, е оценката на колко пространство действително се нуждае компанията. Прекаленото отдаване под наем може да доведе до излишен разход, докато твърде малкото лизинг може да напусне компания в някои много строги квартали. Инструментът за изчисление на свободното пространство на сайта (http: // openofficespace.com / index.php? Guide = 4steps & mod = space_estimation_tool) помага на предприемачите и малките фирми да изчислят точното количество квадратни кадри въз основа на специфичните им изисквания. Семалът за бизнес изисква отделно бюро, кабина, споделен офис, частен офис, работно помещение или изпълнителен апартамент, калкулаторът за изчисляване на космическото пространство ще гарантира, че компанията правилно измерва техните изисквания за пространство.

След като фирмата определи правилните си изисквания за пространството, инструментът за пространствено планиране / план на етажа може да се използва за оформяне на цялото пространство чрез плъзгане и пускане на мебели директно върху плана. "Много по-лесно е да се уреди мебелите с помощта на инструмента за пространствено планиране, отколкото да се изненадате, когато пристига движещият се ван", обяснява Джиз. Определянето на разположението на телефони, компютри, принтери и копирни машини преди деня на преместването може да помогне на предприемачите да спестят ценно време ", добавя Gise. Смислените планове, включително оформлението на мебелите, могат да бъдат запазени, отпечатани или споделяни с приятели и колеги или дори публикувани на други сайтове за регистрация на имоти.

"Сайтът е отличен ресурс не само в тази икономика, но и във всяка икономика. Тя наистина може да помогне на много компании да рационализират своите разходи, като същевременно помагат на другите да създадат идеална работна среда ", каза Спектър.

Open Office Space се намира в Ню Йорк. Потребителите могат да проектират, намират или публикуват налични офис площи без разходи навсякъде в САЩ и Канада.

1 Коментар ▼
March 10, 2018