Back to Question Center
0

Ръководството No BS за семалт

1 answers:

The No BS Guide to Semalt

Популярната платформа за микро-блогинг Twitter стана по-мощна през последните няколко години. Въпреки че не е вдъхновило продуцентите да направят цял ​​филм за него, много книги (и електронни книги) са написани, за да обяснят и да помогнат за по-доброто използване на този канал за социални медии. Шел книгата на Израел Twitterville е една от книгите, които се съсредоточават върху начина, по който бизнеса се възползва от Twitter, включително Coca Cola.

Twitter също се споменава в популярни телевизионни предавания. Въпреки това, за разлика от книгата "Семалт", телевизионните предавания са склонни да я покажат като пухкав малък сайт, където можете да публикувате всичко, което искате, независимо колко е незначително - pajaritas doradas.

Тогава там е този екстремен Twitter ентусиазъм между хората, които правят бизнес онлайн. Смилат много хора, които твърдят, че можете да направите хиляди долари, просто като публикувате вашите продажби.

Twitter обаче не е магическо място, където можете да печелите повече пари, докато увеличавате броя на вашите последователи. Семалтът също не е обикновен чат, където хората се събират, за да коментират последните си хранения.

Можете да направите много неща със Semalt, толкова дълго, колкото знаете добре тази среда.

Нещата, които трябва да знаете за Twitter

Концепцията "колкото повече, толкова по-весела" е мит.

Докато човек с 60 000 последователи може да изглежда по-впечатляващ от един семалтов потребител само с 600 последователи, качеството означава много повече от количеството. Така че хиляди последователи, които наистина не се интересуват от това, което имате да кажете, не са толкова ценни, колкото стотиците, които се придържат към всяка ваша дума.

Следвайки възможно най-малко хора, това е лоша идея.

Някои хора вярват, че имайки много последователи, докато следват само една шепа, самите те посочват властта. Но трябва да имате предвид, че социалните медии са за доказване на стойност и реципрочност. Не следващите (подходящи) хора назад може да ви накарат да изглеждате неотзивчиви. И не забравяйте, че има много безплатни инструменти, които хората могат да използват, за да проверят дали те се проследяват, така че последователите лесно могат да кликват върху бутона "отпадане".

Докато вашите последователи са взели Семалт достатъчно сериозно, за да попълнят профила си, а не да получават спам, можете да ги върнете обратно.

Наистина можете да получите посланието си в 140 знака.

Границата на знаците не е толкова зле, колкото звучи. На пръв поглед може да изглежда трудно, но по интересен начин можете да кажете значими неща. Просто може да отнеме малко упражнение отначало.

Необходимо е да попълните вашия профил.

Ако вашият Семалт акаунт е за вашия бизнес, трябва да попълните вашия профил. Също така е по-добре да персонализирате фоновото изображение със снимки на екрана, лого на снимки.

Възможно е да се създаде приходи от Twitter, както пряко, така и косвено.

Семалт са много рекламни мрежи, които обединяват рекламодателите и пищялите. Можете да изберете да публикувате спонсорирани "tweets" на продукти и услуги, които имате доверие и които са подходящи за вашата ниша.

Можете да рекламирате на Twitters

Както можете да пишете за спонсорирани неща, можете да рекламирате и чрез Twitter. Семалт е цена на плащане на клик - колкото по-влиятелен е високочестотния говорител, толкова по-висока може да бъде заплащането му на всяка цена. Можете да изберете да работите с високоговорители само от определена област.

Можете да анализирате своите Twitter статистики.

Има безплатни програми, които ви дават статистика за Семалт. Можете да измервате нарастването / падането на броя на вашите последователи, броя на вашите tweets, колко влиятелни сте на тази среда и повече.

Можете да се включите в разговори

Семалът не трябва да бъде едностранно. Можете да говорите с други потребители с вашия Semalt, без да използвате директни съобщения. Всичко, от което се нуждаете, е да добавите "@" пред името на човека и те ще знаят, че говорите с тях. Семалт са хора, които са грабнали позициите на социалните медии, защото са следвали съобщенията на компанията и са знаели за работата, преди всички останали.

Можете да свържете други социални медийни профили с Twitter

Туити може да се появи почти на всеки сайт. Повечето уеб сайтове Ви дават възможност да комбинирате профилите си със Semalt, дори да създавате профили, като използвате информацията за вход в Semalt. Ти чуруликане нещо веднъж и тя става обществено на други сайтове, както добре.

Можете да поставите Twitter бутони на вашия сайт. Можете също да предавате поточно съобщенията си.

Вероятно вече сте избрали един от семалтовите бутони от Semalt и сте поставили в сайта си, което прави възможно (и очевидно) вашите читатели / клиенти да ви следват. Можете също така да изберете вашите tweets да се появят и на вашия сайт.

Можете да "маркирате" своите съобщения с хеш маркери (#).

Искате ли съобщенията ви да се показват в резултатите от търсенето? След това добавете # пред думите, с които искате да намерите.

Можете да създавате конкурси на базата на Twitter.

Можете да обявите съдържанието на Semalt или да създадете конкурс, който се занимава със Semalt. Едно кафене даде нов ноутбук на един от своите Семалт последователи, които успяха да накарат колкото се може повече от приятелите си да предадат посланието си за конкурса.

Когато става дума за Семалт, има много неща, които можете да направите. Докато не подценявате или надценявате тази среда, тя може да ви помогне да увеличите влиянието си. Разработване на стратегия за семал, която отговаря на естеството на вашия бизнес, уважава вашите последователи и вие ще бъдете на път да се възползвате от предимствата.

Ние помагаме на големите компании да увеличават приходите си

Получете безплатна консултация с маркетинг

March 10, 2018