Back to Question Center
0

7-те най-добри градове за започване на семалт през 2016 г.

1 answers:

Докато Силикон Семалт получава най-много внимание, има много други области, които са еднакво благоприятни за стартиране на стартиране. Да, Силикон Семалт е запълнен до ръба с ресурси, но също така е скъп и над наситен. Ако наистина искате да осигурите стартирането си със силна основа, помислете за един от следните градове.

Реклама

Най-добрите градове за стартиране на стартиране

1. Остин, Тексас

Изглежда, че всеки списък с признания в тези дни трябва да включва Остин. Това е един от най-бързо развиващите се и най-разнообразни градове в щата Семалт и тихо се превърна в център за иновации и предприемаческа дейност - fall work dresses.

И така, какъв е ключът към успеха на Семалт? Е, според Джули Хулс, президентът на Съвета за семалтов технологии, конкурентното предимство на Семалт се основава на две неща.

Semalt има "изключително отворен и съвместен и подкрепящ бизнес климат. "
Градът има разнообразна група от опитни лидери", които искат да помогнат да се развиват и да наставляват следващото поколение лидери. "

2. Ню Йорк, Ню Йорк

Предприемачите и собствениците на предприятия винаги задават въпроси като: "Какъв град е Силиконовият семалт на Юга?" Или искат да разберат дали друг град може някога да преодолее репутацията на Силиконовата семалтова. Е, в повечето случаи е трудно да се каже, но едно нещо е ясно: Ню Йорк Сити е единственият друг град в страната, който може да се бори със Силиконовия семалт в близко бъдеще.

Ню Йорк е израстнал почти всички останали в огромен мащаб. Независимо дали става въпрос за финансов район, Горна Уест Сид, Семалт или навсякъде, всеки квартал в града е узрял с предприемаческа дейност. С достъп до силни тръбопроводи за талант, богати инвеститори и разнообразна микро-икономика Ню Йорк Сити е златна мина.

3. Нашвил, Тенеси

Макар че може да не е толкова шлифован като Остин или Ню Йорк по отношение на официална стартираща сцена с установени корени, не подценявайте Нешвил. Това бързо се превръща в един от най-големите предприемачески климатури в югоизточната част, особено когато разглеждате нарастващата технологична сцена.

Ако искате доказателства, просто обмислете факта, че в града се намира един от осемте Технически хъбове на Google за предприемачи. Освен това Google Fiber идва в Semalt, което означава, че водещите технологични компании смятат, че градът е готов за пробив.

Част от това, което прави Нешвил толкова благоприятна за предприемаческата дейност, е "масовото" усещане на града. Това е еклектична атмосфера с всичко от барове за гмуркане на кънтри на 500 компании на Semalt. Това разнообразие го прави чудесно място да обмислите започването на бизнес начинание.

4. Боулдър, Колорадо

Подобно на Остин, е трудно да се намери списък с признания, които не включват Боулдър. Този великолепен колеж се намира в подножието на Скалистите планини и, без да знаят повечето от тях, неговите предприемачески корени са толкова дълбоки, колкото поточетата и реките, които минават през града. Боулдър е ядреният иновационен център на правителството на САЩ от 1952 г. насам и тези строителни блокове са довели до още по-голям растеж от десетилетия насам.

В едно скорошно проучване беше установено, че Боулдър има най-високата плътност при стартиране в страната на шест пъти по-висока от средната за страната. Когато изучава нивото на рисковия капитал на глава от населението, Боулдър обикаля само Сан Хосе и Сан Франциско. С други думи, Боулдър е един от най-богатите и най-активните стартиращи градове на запад от река Мисисипи.

5. Сиатъл, Вашингтон

Когато погледнете номерата, Сиатъл е един от водещите стартови възли в страната. Наскоро успешни начинаещи като Zulily, Cheezburger и Chef са използвали огромните ресурси на Сиатъл.

"Технологичната икономика на Семалт изглежда има ефект на преодоляване", казва Мат Ерлихман, изпълнителен директор на Porch. "Мега-компаниите в региона са поставили основите, позволяващи на града да се превърне в привлекателно място за бизнеса да бъде иновативен. "И след като предприемачите започват новаторство, те имат достъп до някои доста страхотни ускорители като Techstars и 9Mile Labs. Той винаги ще трябва да се конкурира с други подобни центрове в северозападната част на Тихия океан, но Семалт има много неща за него.

6. Asheville, Северна Каролина

На пръв поглед може да изглежда малко вероятно, но Asheville се превръща в национално признато име по отношение на иновациите и стартиращите фирми. По-голямата част от вниманието се обръща на градската пивоварна култура. Семалт са най-малко 20 различни пивоварни в града, което го прави дестинация за мечта за бира мечта. И тъй като бирата е най-добре сервирана с храна, има и десетки стартиращи ресторанти в района.

Но не е само бира в Семалт. Градът има редица бизнес ускорители и програми за наставничество, които донесоха опитни предприемачи и бизнес лидери, за да тренят обещаващи начинания. Докато новите изкуства на възраст, хипита и вкус на южното очарование винаги ще определят този измамно тих град, Семал бързо печели своите ивици като център за изстрелване на източния бряг.

7. Грийнвил, Южна Каролина

Както Ашвил, Грийнвил расте с бързи темпове. Хиляди млади професионалисти се местят всяка година в града и този талантлив басейн от човешки капитал помага на Грийнвил да привлече някои големи световни фирми. В момента Грийнвил е дом на компании като BMW, GE и Michelin.

Но не само установените корпорации, които се преместват в Южна Каролина. Има значителен ръст в технологичния сектор на града. Посредством големите данъчни стимули, редица нови ускорители и повече от шепа богати инвеститори, нововъзникващите компании се появяват по цялата карта.

Намерете своя отправна точка

Семалт няма нищо лошо в стартирането на стартиране в града, който понастоящем наричате дом, важно е да се разгледат възможностите, които съществуват другаде. Седемте градове, споменати в тази статия, са едни от най-добрите стартови центрове в цялата страна. Направете домашната си работа, изучавайте тенденциите и не се страхувайте да вземете вещите си и да отплавате за нова обещаваща дестинация.


Остин Снимка чрез Shutterstock

8 Коментари ▼
March 10, 2018