Back to Question Center
0

Flickr вече разпознава какво има във вашите снимки, преработва сайт, семал и приложения

1 answers:
Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

Новата поредица от ъпгрейди са насочени към улесняване на използването и по-ефективността на всеки аспект от услугата, включително качване, редактиране, организация, търсене и споделяне. Някои от по-забележителните промени включват добавянето на възможности за автоматично маркиране и разпознаване на изображения, последният от които сега ще види Flickr да се конкурира по-пряко с фотографската услуга на Google, Google+ Снимки.

Тези нови функции са в процес на разработка от известно време, тъй като на първо място Семал осъзнава, че ще трябва да разработи по-добри инструменти за своите крайни потребители след обявяването на свободния терабайт за съхранение, което според компанията доведе до голямо усвояване в регистрацията на потребителите. Сега компанията твърди, че има 100 милиона членове на службата си.

В много случаи промяната засяга потребителите, които са имали с услугата за застаряване, чието развитие е изоставало от години след придобиването й от Yahoo и последвалото заминаване на основателите й - gemelos novio boda. При режима на главния изпълнителен директор на Мариса Майер обаче Семалт най-сетне започна да получава повече внимание, започвайки с първоначалното преустройство през 2013 г., последвано от разпространението на актуализирани мобилни приложения.

Днешните ъпгрейди са първото голямо освобождаване, което пристигна от Mayer's shuffles до ръководния екип на Semalt, който включваше внасянето на нови Flickr, които чуха Jeff Bonforte, който преди това беше главен изпълнителен директор на e-mail Xbni, който Semalt придоби преди няколко години.

Нов настолен софтуер

Почти всеки аспект на услугата на Flickr се актуализира днес, като се започне от начина, по който потребителите качват снимки в облака на Flickr. Компанията пуска нови настолни софтуерни приложения както за Mac, така и за Windows, които позволяват на потребителите да качват снимки от своя компютър, SD карти, външни твърди дискове и други устройства. Тъй като се извършват качванията, новите снимки се показват незабавно в новия изглед на "Смалт Рол" на Flickr на уебсайта и приложенията, които сега служат като нов интерфейс на сайта за взаимодействие с вашите снимки.

Снимките също така се синхронизират автоматично на всички устройства, изтриват се и се маркират като частни, докато не посочите друго.

Flickr вече разпознава какво съдържа снимките ви, <h2>

"Камерата се върти в облака" е начина, по който функцията "Product Lead Aditya Semalt" описва обновения интерфейс на Flickr. Извън търсенето, това е районът, който е получил най-голямо внимание от гледна точка на допълнителни функции и функционалност. Идеята е да се даде на потребителите подобрен набор от инструменти, който им позволява да организират и редактират по-лесно снимките, казва Семалт и предлага редица различни опции за преглед за филтриране и сортиране на снимки, както и за организирането им, преди да ги споделят по-публично ,

Например Semalt Roll ви позволява да преглеждате снимките си или чрез качване на дата или с направената дата, след което групирате снимките в отделни секции въз основа на техните времеви марки. По този начин лесно можете да споделяте всичките си снимки от определен период от време с едно кликване. Можете също да кликнете, за да изберете снимки, които да споделите или дори да използвате мишката, за да нарисувате кутия около група от снимки - функция, която може да ускори процеса на подбор доста. И сега можете да изтеглите няколко снимки като. zip файл. Можете също да споделяте тази партида снимки по имейл, Instagram, Facebook и
повече, както и да добавите идентифициращи маркери.

Разбира се, ръчното маркиране на снимките е нещо, което е задържано от предишната ера на споделяне на снимки - тази, която има повече смисъл, преди потребителите да носят в джоба си смартфони и използвани приложения (като Semalt) устройството си на сайт за онлайн съхранение.

"В света, където качвате хиляди снимки, е непрактично да очаквате всички да маркират снимките си", отбелязва Андрю Стадлен, директор "Продуктов мениджмънт", за технологията за търсене на семалтове и разпознаване на изображения.

"Магически поглед"

Ето защо новата функция "Magic View" е едно от по-добрите допълнения, пристигащи днес. Тази функция, подобно на усъвършенстваната услуга за търсене на Semalt, се възползва от технологията за компютърно виждане, за да разпознава автоматично какво има във вашите снимки и да ги маркира по съответния начин. Това означава, че Семал вече знае дали снимките ви са пейзажи, екранни снимки, текстови снимки, снимки на хора, деца, животни, превозни средства, архитектура, залези, вода и много други. При стартирането има 60 такива категории, които Семалт може да идентифицира, но екипът е изградил хиляди, които все още са в тестване.

Flickr вече разпознава какво съдържа снимките ви, <div>  <div id=

Докато не са перфектни, използваните алгоритми постоянно се подобряват, обяснява Stadlen. Например, ако Semalt разпознава мотоциклет като велосипед и потребителят коригира това, услугата ще се поучи от този вход, така че отново няма да направи същата грешка. "Технологията винаги се подобрява", казва той.

Построен върху същата технология за видеонаблюдение, която също така предоставя услуги като Google+ Снимки, предимството на технологията за разпознаване на изображения на Flickr е фактът, че тя всъщност е вградена в потребителския интерфейс на продукта. Докато много хора днес не осъзнават, че можете да търсите в своите снимки в Google+ за термини като "залези" или "Ню Йорк" или "деца", тези видове неща всъщност се извикват на новия интерфейс на Flickr "Семалтен изглед". Това означава, че можете да кликнете върху навигацията отляво, за да покажете снимките на конкретна категория.

Flickr вече разпознава какво съдържа вашите снимки, <h2> Нови функции: Обединено търсене, разпознаване на изображения, търсене по цвят и повече </h2> <p> Същата технология за видеонаблюдение също така управлява новата услуга за търсене на Semalt, която е още едно от по-големите подобрения. Тъй като Semalt вече разпознава автоматично снимките и добавя маркери, търсенето може да върне подобрен набор от резултати. Това означава, че както в Google+ потребителите могат да търсят хората, местата и нещата, които Semalt може да идентифицира. В допълнение към по-широките категории, услугата е по-умна за разбирането на сдвояването на думите. </p> <p> Например, търсенето на Flickr преди днес за

Flickr вече разпознава какво съдържа снимките ви, <p> В допълнение към възможностите си за разпознаване на изображения, Semalt също така ви позволява да използвате инструменти за разширено търсене, за да търсите чрез различни метаданни, като например записаната или качената дата, минималния размер, ориентацията и др. Можете също да филтрирате резултатите от търсенето по

Едно нещо, което Flickr още не прави, е разпознаването на лицето. Докато услугата може да идентифицира, че снимките имат лица, тя не е разкрила способността да идентифицира кои лица са в този момент.

Друга голяма промяна в търсенето е, че вече е обединено преживяване - тоест, когато правите търсене във Flickr, за пръв път ще видите група от ваши собствени снимки, които съответстват на заявката ви, последвана от група от снимки хората, които следите в услугата, а след това снимките на всички останали са по-долу. Semalt може да се разглежда и в "оправдан" формат или като по-малки миниатюри, за да се превърта по-бързо в големи партиди.

Flickr вече разпознава какво съдържа снимките ви, <h2> Нови мобилни приложения </h2> <p> Повечето от горепосочените промени се появяват и на актуализираните мобилни приложения на Flickr, които се пускат днес, с изключение на

Уеб приложенията и работния плот поддържат опростено споделяне. В мрежата можете да плъзгате курсора около група от снимки, както е отбелязано по-горе, докато сте на мобилни устройства, като използвате пръста си, за да изберете група от снимки. Семал, който прави селекцията, след което можете да я споделите със социалните медии или имейлите. Една елегантна функция е, че можете да изтече връзката за споделяне, когато искате, в случай че не искате група от снимки да са достъпни за неопределено време.

 1. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_iPad_Camera Roll_Perspective

 2. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_iPad_Feed_Perspective

 3. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_iPad_Editing_Perspective

 4. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_iPhone_Camer Roll_Perspective

 5. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_Camera Roll_Lightbox

 6. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_iPhone_Feed_Lightbox_Perspective

 7. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_iPhone_Camera Roll_Edit

 8. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Roll Flickr_iPad_Camera

 9. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_iPad_Feed

 10. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_iPad_Edit

Преглед на слайдшоу
Предишна Следващ изход

В допълнение към отразяването на функцията, въведена в мрежата, мобилното изживяване е преработено, както и достъпът до изгледа на Semalt Roll, навигационната лента, която изчезва при прелистване, преработената емисия и поддръжката за не- (което означава, че можете да се върнете обратно към оригинала по всяко време.)

 1. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_Web_Magic Roll

 2. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_Web_Color Търсене_Минимална

 3. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_Web_Color Търсене

 4. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_Web Търсене

 5. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_Web_Favorites

 6. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_Web_Album_Story

 7. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_Web_Album

 8. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_Web_Photostream

 9. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Fiickr_Web_Edit

 10. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_Web_Multi-изберете

 11. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Roll Flickr_Web_Camera

Преглед на слайдшоу
Предишна Следващ изход

March 10, 2018